MAČJA KORONA

On je tako malen i bolestan. Do sada ga život nije mazio, ali možemo mu pomoći da bude sretan

Za malenog se prikupljaju sredstva preko interneta, a Marina koja vodi njegovo liječenje kaže da je svaka uplata velika i važna
Tobi
 Privatni album

- Ovo je Tobi. Tobi ima FIP neuro, mačji korona virus koji je fatalan ako se ne liječi, a veoma skup ako ga liječimo. Proces liječenja traje 84 dana, nakon čega slijedi 84 dana promatranja, da se virus ne bi vratio. Trenutno smo na 65/84 danu liječenja, još nam jako malo fali do kraja i molimo pomoć dobrih ljudi da završimo liječenje. Ako imate volje donirati, do neba smo vam zahvalni - napisala nam je Marina Tešić, koja vodi njegovo liječenje.

Mačak je pronađen na cesti, nedavno, i nije bio u baš zavidnom stanju. Svi znamo da potucanje po ulici nije hotel s pet zvjezdica ni za odrasle mačke, a kamoli za malce poput njega. Bio je u užasnom stanju, a najgora je vijest došla nakon što su obavljene sve pretrage: FIP. Teško, gadno, skupo i komplicirano.

image
Tobi
Privatni album

Bolest je to koja zahvaća cijeli organizam, brzo napreduje, a u kratkom vremenskom roku ubije mačku. To je glavni uzrok smrti mladih mačaka, a kod većine njih FIP se razvije od tri mjeseca do tri godine. Može se javiti u bilo kojoj dobi, no smatra se da je rezultat oslabjelog imuniteta.

Pomoć se može uplatiti OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:59