NEMA PREDAJE

Ništa mišići, samo pamet! Evo kako je ova sitna kujica riješila problem i uspjela ući u bazen

Njena vlasnica objasnila je kako Baby Girl obožava pažnju, pa je rado ispred kamere
 Screenshot

Visina je često veoma važna, no mozak je ipak najvažniji. Dokazala je to ova kujica čija visina nije dovoljna da se popne u bazen, ali um je riješio tu prepreku. Zbog toga ona svakoga dana može satima uživati u plivanju, a da pritom ne treba ničiju pomoć.

Kujica se zove Baby Girl i prava je mala kraljica koja voli privlačiti pažnju, a nakon što je njena vlasnica objavila snimku na TikToku, privukla je toliko obožavatelja da bi kujica, da to zn, bila prilično sretna.

Ova sedmogodišnjakinja uopće ne čeka da je netko digne ili pokušava izvesti kakve vratolomije da bi se dokopala bazena, kojeg obožava. Razmislila je, shvatila da može ući kroz filter i to je riješilo sve njene probleme.

Vlasnica kaže kako malena nije ni u kakvoj opasnosti zbog načina na koji filter koristi te da to radi pedesetak puta dnevno. Zaustavi je samo kad shvati da se umorila, kaže, jer je njena pasmina sklona problemima s koljenima.

No, Baby Girl vodu toliko obožava da se ne da odvojiti od bazena, a kako je vrlo rano utvrdila na koji način riješiti prepreke na putu, uživa u plivanju i skakanju koliko joj duša želi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:01