RASPRAVA NA STIJENI

Kako izgleda svađa gnjuraca na Jadranu? Prilično simpatično i nekako slično ljudskim prepirkama

Bila je to prava bračna svađa, uvjeren je autor snimke, inače veliki ljubitelj ovih ptica

Gnjurci na stijeni

 Facebook screenshot

Podvodni istraživač Velimir Vrzić objavio je video simpatičnih životinja. Ovoga puta nije, kako bi se moglo očekivati, riječ o nekom stvorenju koje je susreo ispod morske površine, nego ih je vidio na stijeni. Bila je to, kako on sam kaže, prava pravcata bračna svađa, koju uspio snimiti i potom je podijelio sa svojim pratiteljima.

- To su popularni i meni posebno dragi gnjurci koji jure ovamo - onamo ispod mora u potrazi za malenim ribicama kako bi se prehranili. Upravo gledate "bračnu svađu" koju sam prekinuo, a mlada dama je na moje sve bliže prisustvo sigurnost potražila upravo tamo gdje i treba - kod druge polovice! Samo ljubav! - napisao je Vrzić ispod snimke.

Mnogi su komentirali kako su gnjurci preslatki, a neke od njih su ove ptice podsjetile na ljude. Baš kao što se i mi posvađamo sa svojim boljim polovicama, pa uglavnom brzo riješimo probleme, tako su to napravile i ove ptice. Pa tko još ima vremena biti neprestano ljutit na drugu stranu, kad se može živjeti u miru i ljubavi? Na svu sreću, i ovaj dvojac baš tako razmišlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:22