MOGUĆE JE

Kako izgleda Mačkotata u akciji: spa tretman, kupka i skrivanje u šatoru. Da, sve to s mačkama

Nejasno je kako to da mačke uživaju u baš svim tim aktivnostima, no djeluju veoma opušteno i sretno

Ilustracija

 -/Panthermedia/Profimedia

Imali smo mi u Osijeku jednu ženu koju su zvali Mačkamama, a ovaj muškarac je njena muška verzija. Mačkotata je zaista lud za mačkama svoje djevojke i za njih mu ništa nije teško napraviti. Bilo da im čita priče za laku noć, leži s njima u kadi ili uživa u spa tretmanu.

Neobično je što mačke izgledaju kao da i one uživaju. Kad god ih njihova vlasnica pokušava odmaknuti od svog dečka, reagiraju gnjevno i nezadovoljno mijauču. Najbolji prizor takvog nezadovoljstva je svakako onaj u kojem ona, posve šokirana, miče krastavce mački s očiju, na što ova glasno mijauče i ne želi se maknuti. Vlasnica nakon takve reakcije čini jedino što može - vraća krastavce nazad i pušta neobični dvojac da uživa u odmoru.

Neobično je vidjeti i mačke u kadi. Imaju pjenu na glavi, u vodi su. No, nisu ni malo uzrujane. Nemamo pojma kako mu je to pošlo za rukom (možda je mačja trava pomogla, ali sumnjamo da je to moglo toliko doprinijeti, s obzirom na to da mačke zaista izgledaju opušteno i zadovoljno). Ta kada nameće ozbiljna pitanja - jasno je da mačke uživaju ležati pokraj njega u šatoru, ali biti u vodi?

Vole li ga zaista tako jako ili čovjek jednostavno ima sreće pa mu je djevojka udomila mačke neobičnih karaktera, koje vole vodu i krastavce na očima?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:15