UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

Jeziv slučaj iz BIH: Čovjek kosilicom odsjekao sve četiri noge psu

Iako je u svega 12 sati maleni pretrpio nezamisliv bol i gubitak nogu, nakon operacije se probudio s jakom voljom (i apetitom)
 Udruga Spas - udomljavanje životinja

Navikli smo vidjeti zaista kojekakve fotografije životinja koje nastradaju od ljudi, ali jedna snimka, koja dolazi iz Prijedora, grada u Bosni i Hercegovini, krajnje je uznemirujuća. Na njoj vidimo psića koja je ostao bez sve četiri noge.

Priču o malenom koji je dobio ime Faith objavila je tamošnja udruga Spas. Oni su odmah napomenuli kako je maleni nastradao slučajno. Nije, dakle, riječ o namjernom nasilju kakvog monstruma, nego ga je čovjek koji je kosio travu ovako osakatio. Odrezao mu je sve četiri noge. On je taj koji je o svemu obavijestio društvo, a oni su odmah odlučili pomoći. Odveli su ga kod veterinara, koji joj je odmah zašio rane. Iako je u svega 12 sati pas pretrpio nezamisliv bol i gubitak nogu, nakon operacije se probudio s jakom voljom (i apetitom).

Pred njih je sada oporavak u stacionaru kod veterinara, a onda putuje dalje.

- Nakon zacjeljivanja rana, vakcinacije i stečenog imuniteta, dobit će priliku da ode u Njemačku kod specijalista ortopedije koji će mu ugraditi proteze i omogućiti da ostatak svog života provede onako kako zaslužuje! Pomozite nam da dragom Faithu pružimo priliku za život kakav zaslužuje! Oporavak jest mučan i dugotrajan, ali ako on nije izgubio vjeru i volju za životom, ne smijemo ni mi - objavili su iz udruge i apelirali da im svi koji to mogu financijski pomognu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. lipanj 2024 01:59