JUNAK IZ SUSJEDSTVA

Facebookom kruži snimka muškarca koji je izašao sa svadbe da bi spasio psa iz nabujale rijeke!

Do sad je pogledana više od dva milijuna puta i izazvala je brojne komentare

Spašavanje psa
 

 Facebook

Na društvenim mrežama pojavila se snimka nastala u mjestu Berane u Crnoj Gori. Kako objavljuje portal Vijesti iz Bijelog polja, informacije o snimci su dosta šture. Spominje se samo kako je riječ o muškarcu koji je napustio svadbu na kojoj je bio, kako bi pomogao psu koji je upao u rijeku

- Spašavanje psa iz nabujalog Lima. Inače je u pitanju gospodin koji je gost na svadbi, i kada je ugledao potresnu scenu, nije previše razmišljao što treba raditi. VBP redakcija je sa zadovoljstvom objavila ovu snimku kako bi poslala poruku poštovanja nepoznatom gospodinu - napisali su u objavi na Facebooku.

Snimka je pogledana više od dva milijuna puta i izazvala je brojne komentare. Mnogi su hvalili nepoznatog gospodina, jednako kao i muškarca koji mu je u spašavanju pomogao. Da njih dvojica nisu odlučili prekinuti slavlje kako bi pomogli biću u nevolji, pas bi se vjerojatno utopio.

- Suština je: ako čovjek voli životinje ne misli zlo ljudima. Svaka čast, pokazali ste kakav ste čovjek i kakvu dušu imate - jedan je od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:25