SUĐENE SU SI

Britanka zvijezda jutarnjeg programa: ‘Odustala sam od braka, otišla u Split i zaprosila svoju kujicu‘

Prije svadbe je kleknula i zaprosila svog psa, a prema mahanju njenog repa, zaključila je da pristaje.

Amanda Rodgers

 Facebook

Amanda Rodgers iz Brixtona u Londonu udovica je koja je ljubavi odlučila dati drugu priliku. Nakon što se razvela od svog prvog supruga, ponovno je prije nekoliko godina stala pred oltar, no ovog je puta odabranica njezina srca - njezina kujica Sheba!

Amanda se za Shebu udala u Splitu pred 200 uzvanika. Prije svadbe, sve je odradila po propisima pa je tako kleknula i zaprosila svog psa, ispričala je u nedavnom intervjuu za jednu britansku televiziju.

"Sheba je već godinama dio mog života, nasmijava me i tješi kada se osjećam loše. To je sve što tražim od životnog partnera. Zato sam kleknula i zaprosila je. Prema mahanju njezina repa mogu reći da mi je odgovorila - da. Još od kada sam bila mala djevojčica, sanjala sam o savršenoj vjenčanici pa sam si baš takvu napravila za naše vjenčanje. Dan je bio prekrasan, poljubila sam je kad su nas proglasili vjenčanima, a okupljeni su bacali konfete. Bio je to prekrasan trenutak", ispričala je presretna mladenka na dvije noge.

image

Amanda Rodgers

Facebook

"Znam da vjenčanje sa Shebom nije legalno u pravnom smislu. Ali to je bio lijep način da joj pokažem koliko mi znači. Sheba nikada nije neljubazna prema meni i uvijek je sretna kad me vidi", dodala je.

Čim je upoznala Shebu, znala je da su suđene jedna drugoj. "Bila je stara dva tjedna kad sam je upoznala, no odmah sam se zaljubila u nju. Znala sam da smo stvorene jedna za drugu", rekla je Amanda u jednom intervjuu, a voditeljica ju je pitala kako to da se odlučila na tako veliki korak, jer nije ista stvar brinuti se za kućnog ljubimca i vjenčati se za kućnog ljubimca.

"Postoje različite vrste ljubavi, a moja ljubav prema Shebi je duboka. Mi smo jako povezane", odgovorila je mladenka, koja se zatim osvrnula i na svoj prijašnji ljubavni život.

"Muškarci se nisu približavali mom krevetu ako ona prije toga ne bi dala odobrenje... Jednom sam jednog muškarca natjerala da spava u psećem krevetu punih tjedan dana", ispričala je Amanda, koja tvrdi da je sretnija sa svojom Shebom nego s prvim suprugom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:10