MASTERS U LONDONU

Ivanišević: Navijat ću za Andyja Murrayja

sarajevo, 020307humanitarni teniski mecgoran ivanisevicfoto v m tauber-spo-
 Cropix

Gorana Ivaniševića, proslavljenog hrvatskog tenisača, uvijek su "ljubili" na Otoku, te su mu u vrijeme igračke karijere, ali i nakon umirovljenja, pridavali mnogo pažnje.

Voljeli su ga "otočki mikrofoni" jer je bio na terenu "divlji, iskren i zabavan", vole ga jer neizmjerno cijeni i prati premierligaški nogomet i tamošnji klub West Bromwich, a možda ga dodatno zavole i nakon posljednje izjave.

- Za meč Rogera Federera uvijek vrijedi kupiti ulaznicu, no ja ću navijati za drugog čovjeka na ATP finalu, za Andyja Murrayja - rekao je Ivanišević uoči početka završnog turnira godine u nedjelju, gdje igra osam najboljih svjetskih tenisača.

- Murray još nije osvojio Grand Slam turnir, ali zbog toga nemam lošije mišljenje o njemu. Jako mu je blizu već neko vrijeme, a i njegove godine ukazuju na to da ima dovoljno praznog prostora ispred sebe. Prije ili kasnije će osvojiti Grand Slam, odavno je dokazao veliku kvalitetu. Trebaju mu pobjede na jakim turnirima kao što je ovaj završni i mislim da može ostvariti taj uspjeh - priznao je hrvatski tenisač koji je više od jednog desetljeća čekao svoj prvi i jedini Grand Slam naslov u karijeri i dogodio mu se na "svetom mjestu", u Wimbledonu 2001. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 18:25