PRUŽITE IM PODRŠKU

Zagreb Patriotsi vas pozivaju na uživanje u američkom nogometu

Patriotsi su osnovani od strane bivših igrača prvog kluba američkog nogometa u Hrvatskoj Zagreb Thundera i prošlu godinu je većina ekipe provela u Novom Sadu igrajući za novosadske Vojvode - Dukese

ZAGREB - U subotu, 6. studenoga s početkom u 15:00 sati održava se prijateljska utakmica američkog nogometa između Zagreb Patriotsa i Budapest Hurricanesa. Ovo je ogled dviju novoosnovanih ekipa koje se natječu za ulazak u 2. Austrijsku ligu.

Patriotsi su osnovani od strane bivših igrača prvog kluba američkog nogometa u Hrvatskoj Zagreb Thundera i prošlu godinu je većina ekipe provela u Novom Sadu igrajući za novosadske Vojvode - Dukese s kojima su osvojili srebrnu medalju u srpskom prvenstvu.

Za sljedeću godinu prijavili su se za sudjelovanje u austrijskoj 2. ligi, te se sredinom studenog očekuje odluka austrijskog saveza o pristupanju. Do tada moraju ispuniti kvote prijateljskih utakmica kako bi austrijski savez dobio kompletnu sliku o našim mogućnostima. Prva utakmica je odigrana 16. listopada u Grazu u kojoj su ''Domoljubi'' uvjerljivo slavili nad prošlogodišnjim polufinalistima Austrijske 2. Lige ''Styrian Bearsima'' rezultatom 46-19!!!

Utakmica se održava na terenu NK Tekstilac Ravnice, Maksimir - Fakultetsko dobro i ulaz je besplatan. Pozivaju se svi ljubitelje sporta da poprate ovaj događaj i da pomognu popularizaciji najpopularnijeg američkog sporta i na našim prostorima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 23:47