PREBIO I JOKERA

VIDEO: KLIČKO ČEKAO IZAZIVAČA, A POJAVIO SE - BATMAN 'Kralj Roma' izveo show na presici!

Prvak je pak tradicionalno ostao smiren i uljuđen (ili dosadan, kako neki kažu) te jednostavno obećao da će se u ringu vidjeti tko priča, a tko udara
 Printscreen: Youtube

Na dan kad je proslavio 10 godina od velike pobjede nad Samuelom Peterom Vladimira Klička (67-64-3, 53 KO) dočekao je pravi show na press konferenciji u povodu predstojeće borbe protiv izazivača Tysona Furyja (24-0, 18 KO).

Naime, samoprozvani 'Kralj Roma' uletio je među novinare odjeven kao superjunak DC Comicsa i ultra-uspješne franšize Warner Brosa - svima omiljeni Batman. Fury je otrčao dva kruga oko prostorije praćen pljeskom zabavljenih novinara i nešto manje nasmijanog Klička prije nego što je sjeo na stolicu pokraj aktualnog prvaka teške kategorije po WBA, WBO, IBF i IBO verzijama.

Njihov meč održat će se 24. listopada u Düsseldorfu, na nogometnom stadionu Espirit Arena. Iako je gorostasni Irac (205 cm i oko 120 kila) viši i teži od Klička te u karijeri još nije doživio ni jedan poraz, teško je vjerovati da će baš on prekinuti 11 godina dugi niz nepobjedivosti drugog najdugovječnijeg prvaka u povijesti teške kategorije. Kličko ima notorno staklenu bradu, ali do nje prvo treba dosegnuti šakom, a tromi Fury naprosto nema potrebnu brzinu za takvo što.

No, to ga nije spriječilo da svima dokaže da mu je jezik duži od stasa te već mjesecima prijeti Kličku nokautom i izjavljuje kako je starac koji 'ima karizme koliko i njegove gaće'.

Prvak je pak tradicionalno ostao smiren i uljuđen (ili dosadan, kako neki kažu) te jednostavno obećao da će se u ringu vidjeti tko priča, a tko udara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 12:57