DERBI NA POLJUDU

Vejić: Nećemo izgubiti, nisu ni oni u bajnoj situaciji

'Ne može se reći da netko od nas ne daje sve od sebe za pobjedu, ali mogu prihvatiti da s tribina sve to drugačije izgleda', kaže Andrić
 Vladimir Dugandžić / Cropix

Srđan Andrić spremno prihvaća kritike na Hajdukove igre u posljednje vrijeme. Ali odbija pomisao na to da se igrači ne zalažu i ne žele pobjedu.

- Ne može se reći da netko od nas ne želi ili ne daje sve od sebe za pobjedu, ali mogu prihvatiti da s tribina sve to drugačije izgleda. Sami smo se doveli u ovakvu situaciju da se prije derbija ne priča o ulaznicama i nogometu, nego su neke druge teme na tapetu. Prvi put neću igrati jedan derbi pred punim stadionom. Učinit ćemo sve da okrenemo situaciju u pozitivnom smjeru, a to znači da ćemo pobijediti Dinamo. Imamo kvalitetu i snagu za to.

Hrvoje Vejić dodaje:

- Nikad nisam izgubio od Dinama na Poljudu, a siguran sam da neću ni ovog puta. Valjda će nam se otvoriti u napadu jer gubimo utakmice u kojima protivnik napravi jednu šansu, a mi imamo četiri ili pet, a ništa ne zabijamo. Torcida ima svoje razloge zašto neće doći na utakmicu, a vjerujem da bojkot neće potrajati. Atmosfera među igračima je dobra, nismo se podijelili na bogate i siromašne. Teško mi je govoriti koje su naše prednosti u odnosu na Dinamo, ali nisu ni oni u bajnoj situaciji. Tko god istrči na teren dat će sve od sebe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 14:49