ENGLEZI ODUSTAJU

UTRKA ZA POGBOM Real će ponuditi 100 milijuna eura, Barca deset manje i društvo MSN trojca

U Torinu najavljuju kako Francuza neće prodavati ovog ljeta. Španjolci su se samo slatko nasmijali...
 AFP

Nakon Berlina svima je jasno, Paul Pogba najbolji je nogometaš koji se trenutno nudi na tržištu. Francuz je, unatoč porazu od Barcelone, bio sjajan u finalu Lige prvaka. Znalac sa sjajnim fizikalijama budućnost je nogometa. Pogbi su 23 godina, a iza sebe već ima respektabilnu karijere.

Dovoljan razlog da najveći svjetski klubovi uđu u otvoreni rat za Francuza. U redu već stoje Real, Barcelona, Manchester City, United, Chelsea... No, najveća bitka za Pogbu vodit će se između Reala i Barcelone. Čak i Englezi polako shvaćaju da u ovoj utrci nemaju što tražiti. Financijski svakako, no čini se kaka Pogba želi upravo u jedan od ova dva velikana.

Predsjednik Barcelone Josep Bartomeu javno je u Berlinu kazao kako im je Pogba primaran cilj ovog ljeta. Nedavno je i sportski direktor Braida rekao kako će razgovarati s Juventusom bez obzira na sankcije Uefe:

- On je jednostavno predobar igrač da bi Barcelona sjedila sa strane i gledala kako ga netko odvodi.

Katalonci su navodno spremni ići s ponudom od 90 milijuna eura za mladog Francuza, no sa sumom se ne žele izletavati. Na Camp Nou čekaju što će reći Real koji se još uvijek nije oglasio. Iako je svima jasno kako je Pogba i njihova glavna meta ovog ljeta.

Perez u Pogbi vidi novog Drogbu. Zvijezdu koja bi trebala biti uzor mladim tamnoputim ljudima, ali i pokoriti afričko tržište. Real je uvijek bio praktičan. Vrhunski igrač koji može odraditi marketinški dio posla recept je za uspjeh, a Pogba je upravo to - nova super zvijezda europskog nogometa. Perez sigurno neće škrtariti. Možda mu navijači oproste Beniteza ukoliko im dovede Pogbu.

U Madridu su navodno spremni na izdašniju ponudu od Barcelonine. Prodaju li Balea Unitedu, Perez bi mogao ići i do 100 milijuna eura. Planove im zasad jedino Juventus može pokvariti. Osokoljeni plasmanom u finale Lige prvaka u Torinu najavljuju kako nikoga neće prodavati ovog ljeta. Španjolci su se samo slatko nasmijali...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:29