ŠTO TI UČINI NASLOV

Evo kako danas na 'nogometnoj burzi' stoje igrači Leicestera: Jedan vrijedi čak sto puta više

 Michael Regan/Getty

Leicester je prvi put u povijesti postao engleski prvak nakon što su u posljednjoj utakmici 36. kola Chelsea i Tottenham remizirali 2:2. Tottenham je imao prednost 2:0 na poluvremenu, ali nastavilo se njegovo prokletstvo Stamford Bridgea gdje nije pobijedio 26 godina, odnosno od 1990.

Kane i Son pogađali su za drugoplasiranu momčad lige u 35. i 44. minuti i činilo se kako će Leicester pričekati na promociju u prvaka, ali Chelsea se do kraja utakmice vratio golovima Cahilla i Hazarda i omogućio Licisama da po prvi puta stave ruke na pobjednički pehar u Premier ligi.

Uspjeh Leicestera je zasigurno najveće iznenađenje u povijesti Premier lige, a senzacija je još veća kada se zna da je njihova momčad na početku sezone vrijedila tek 20-ak milijuna eura. Sasvim je sigurno da će igrači sa King power stadiona sada biti tražena roba, ali također nažalost po sve koji će pokazati interes, i cijena ća biti veća.

Kako se bliži kraj sezone "lisice" su tražena roba, no potencijalni kupci morat će platiti puno više, ako ih žele dovesti, cijene su im znatno narasle u samo desetak mjeseci.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

----------------------------------------------------

CIJENE PRIJE I DANAS

Kasper Schmeichel

Plaćen: Stigao besplatno

Vrijednost: £12m

Danny Simpson

Plaćen: £2m

Sadašnja vrijednost: £5m

Christian Fuchs

Plaćen: Došao besplatno

Sadašnja vrijednost: £6m

Robert Huth

Plaćen: £3m

Sadašnja vrijednost: £7m

Wes Morgan

Plaćen: £1m

Sadašnja vrijednost: £10m

Marc Albrighton

Plaćen: Došao bez odštete

Sadašnja vrijednost: £7m

N'Golo Kante

Plaćen: £5.6m

Sadašnja vrijednost: £20m

Danny Drinkwater

Plaćen: £1m

Sadašnja vrijednost: £12m

Riyad Mahrez

Plaćen: £350,000

Sadašnja vrijednost: £35m

Jamie Vardy

Plaćen: £1m

Sadašnja vrijednost: £25m

Shinji Okazaki

Plaćen: £7m

Sadašnja vrijednost: £16m

----------------------------------------------------

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 10:54