KRAJ AVANTURE

VOJNI UMIROVLJENIK KOJI JE ŽIVIO U SIROTIŠTU SA SUZAMA U OČIMA OTIŠAO S FARME Gordan se u showu uspio zaljubiti i odljubiti, ali ni zbog čega ne žali

 PROMO NOVA TV

U prvom polufinalnom dvoboju showa 'Farma' pile su ukrstili Gordan i Goran. Iako je 44-godišnji Gordan Grabovac slovio za najjačeg farmera, kojega teško tko može pobijediti u dvoboju snage, Goranu je to ipak uspjelo. Bio je brži i bolji te se izborio za veliko finale pete sezone.

PROMO NOVA TV

'Trenutačno mi je u glavi blokada. Kad sam ulazio u show rekao sam svojima kod kuće da ću doći do kraja i samo mi je reakcija mojih doma dok ovo gledaju bila ispred face dok sam pilao i eto, to sam priveo kraju' , rekao je Goran nakon što su mu se slegnuli dojmovi.

PROMO NOVA TV

Gordan je nakon poraza čestitao pobjedniku priznavši da je bio brži i bolji. Sa suzama u očima je izjavio: 'Dan kada sam ušao na farmu najbolji je dan u mome životu. Velika je to stvar. Pozdravio bih cijeli Sinj i okolicu, a posebno obitelj Zimić. Goran je bio bolji od mene, svaka čast. Ne možeš pobijediti nekoga kome paše ta igra. Goranu odgovara visina, meni ne. Iskreno ću reći, zaslužio je ući u finale. Volim vas sve.'

PROMO NOVA TV

Većina farmera bila je tužna zbog Gordanova ispadanja, ali poručili su mu da će za njih uvijek biti pobjednik.

Simpatični Sinjanin od samoga početka showa imao je naklonost publike. Mnoge je dirnula njegova teška životna priča. Vojnog umirovljenika roditelji su zbog obiteljskih problema ostavili odmah poslije rođenja, a do svoje 22. godine živio je u sirotištu u Dubrovniku.

Biološke roditelje Gordan je svojedobno tražio, ali susret nije prošao prema njegovim očekivanjima. U Sinju, gdje živi, ima strica i dvije polusestre, ali samo je s jednom u dobrim odnosima.

Sinjanina su u showu često zadirkivali zbog mucanja, a on se na farmi zaljubio, ali i odljubio.

Neko vrijeme bio je blizak sa Zagrepčankom Jasminom, ali nju su početkom ovog tjedna izbacili s farme nakon što je pijana brutalno vrijeđala Gordana - vikala mu je da je smeće i gubitnik.

PROMO NOVA TV

Već danas farmere očekuje novi dvoboj, a za ulazak u superfinale borit će se Josipa i Tomislav.

Jedina žena koja je ostala u 'Farmi' najavila je da će se boriti muški, a i suparnik joj ima plan kako izboriti pobjedu.

PROMO NOVA TV

'Moram joj unijeti neki nemir prije Arene. Sad sam skužio da je mogu smijehom isprovocirati.', otkrio je Tomislav.

Goran je, kaže, načuo kako Tomislav govori farmerima da ga pripreme za dvoboj s Josipom kao da ide u ring s Mirkom Filipovićem.

'Idemo u napad za pola milijuna kuna!, rekao je Tomislav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:18