KOJA JE NJIHOVA OMILJENA POZA?

VIDEO Poznate glumice otkrile tajne iz spavaće sobe: 'Volim kada je muškarac gore'

 YouTube

Neke od najpoznatijih hollywoodskih dama otkrile su svoje tajne iz spavaće sobe, piše Daily Mail.

Naime, Gwyneth Paltrow , Jane Fonda, Sarah Silverman i Zoe Saldana ispitane su o njihovom seksualnom životu u novoj TV seriji, Razgovor s Amandom de Cadenet.

Odgovori su bili izneneđujuće iskreni.

Na osobna pitanja iskreno je odgovarala komičarka Sarah Silverman (41), koja je u vezi sa scenaristom serije "Family Guy" Alecom Sulkinom.

- Uživam u misionarskoj pozi i obožavam kad muškarac vodi“, rekla je Sarah.

Zoe Saldana (33) koja je bila u vezi s najseksepilnijim muškarcem Hollywooda, Bradleyem Cooperom, priznala je kako također voli misionarsku pozu, ali i da voli klečati, te dodala: „Volim biti i gore... volim i ´doggy-style´, a volim i stojećki.“

Kada je Gwyneth, koja je udana za pjevača Coldplaya Chrisa Martina, upitana o najdražoj pozi, prvo se zacrvenila, no potom je odgovorila: „Slažem se sa svima“.

Dragocjeno je iskustvo podijelila i Jane Fonda (74): „Poprilično sam fleksibilna pa se mogu spustiti i na koljena, ali to više nije tako ugodno kao što je bilo prije nego sam ugradila umjetno koljeno... Volim ležati ili sjediti na krevetu, a da muškarac bude gore.“

Jedna od tajni zbog čega su slavne glumice pristale da iznesu svoju intimu pred javnost je to što je izvršni producent ovog televizijskog projekta njihova kolegica Demi Moore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 07:16