VRIJEDI LI?

VIDEO: PLATILA 63,400 FUNTI ZA POLJUBAC SA SLAVNIM HOMO-SEKSUALCEM On priznao: 'Upustio bi se u seksualni odnos sa ženama...'

 Screenshot/YouTube

O poljupcu s Ricky Martinom maštale su mnoge žene diljem svijeta, no jedna sretna obožavateljica tu je želju ostvarila i to za sitnu cijenu od samo 63,400 funta.

Uzgajivačica pasa Ana Paola Diniz ponudila je najveći iznos na humanitarnoj večeri neprofitne organizacije amfAR Inspiration Gala u Sao Paolu, a prikupljen novac koristi se za istraživanje i borbu protiv AIDS-a.

Poljubac sa zgodnim latino pjevačem bio je glavna nagrada večeri, a ako je sudeći prema širokom osmijehu obožavateljice nakon poljupca, čini se da je vrijedio svake funte.

Martin je trenutno u vezi sa sirijskim slikarom Jwan Yosefom. no njemu vrući poljubac za dobrotvornu svrhu nije zasmetao. Humanitarnu večer nisu propustile ni supermodeli Kate Moss i Naomi Cambell, kao ni poznati dizajner Marc Jacobs, no nije poznato jesu li i oni sudjelovali u aukciji.

Iako se latinski pjevač otvoreno deklarirao kao homoseksualac u ožujku 2010. godine, još uvijek je predmet želja mnogih žena i toga je svjestan.

- Znam kako sam privlačan i ženama i muškarcima, ali ne vjerujem u etikete. Svi smo mi ljudska bića sa seksualnim potrebama – rekao je poznati pjevač za jedan meksički magazin.

Pjevač je također izjavio kako bi se upustio u seksualni odnos sa ženama, ali na žalost mnogih obožavateljica, kada je riječ o emocionalnim vezama za njega postoje samo muškarci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:24