POČINJE FESTIVALSKA SEZONA

UŽIVO: PRVI DAN NEZABORAVNOG PROVODA U UMAGU Vojko V zapalio atmosferu, pogledajte nastupe Nine Kraviz, IAMDDB i drugih zvijezda Sea Star festivala!

 
 Sea Star Festival

Festivalska sezona bit će lansirana ovog vikenda uz nezaboravni provod u Umagu na trećem po redu i najmoćnijem do sada Sea Star festivalu koji će biti održan 24. i 25. svibnja.

Sea Star Festival

U kristalno čistu lagunu Stella Maris stiže vrhunska muzička postava koju predvode najveća hip-hop grupa svih vremena Wu-Tang Clan, vodeće techno zvijezde današnjice Sven Vath i Nina Kraviz, britanska trap-jazz senzacija IAMDDB, svjetski hitmaker Mahmut Orhan, vodeći regionalni izvođači Bajaga & Instruktori, Hladno pivo, Vojko V i brojni drugi!

Sea Star festival prenosit će uživo vodeći mediji u regiji, a večeras sve posjetitelje festivala, ali i sve vas koji nas pratite očekuju nastupi vrhunskih trap i techno izvođača koji će učiniti da umaška laguna proključa!

Sea Star Festival

Pratite danas:

20:30 High Five

21:30 Fox

22:20 Vojko V

23:30 IAMDDB

4:00 Nina Kraviz

Na deset festivalskih pozornica i zona Sea Stara zabavljat će se ekipa sa svih kontinenata, a najbolja svjetska i regionalna glazbena imena koja predvode moćni Wu-Tang Clan, Mahmut Orhan, Bajaga i Instruktori i Hladno pivo moći ćete gledati uživo sutra putem prijenosa na našem portalu!

Za sve posjetitelje Sea Star festivala u Umagu ulaznice su dostupne na vratima i to po cijeni od 350 kn za komplete, odnosno 199 kn za jednodnevne ulaznice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:24