KRUNA VEZE

URUČILI 250 POZIVNICA Joško Lokas i Nataša Janjić sudbonosno ‘da’ će izreći na Silvestrovo

 Nenad Dugi / Cropix

Već se naveliko priča kako će glumica Nataša Janjić u Novu godinu ući kao gospođa Lokas jer dugogodišnji par planira vjenčanje na samo Silvestrovo. Navodno će se veliki tulum nakon obreda održati u prostoru Tucmana, a osim obitelji na zabavi će biti oko 250 uzvanika. Pozivnice su već podijeljene, a time su zaustavljena i stalna nagađanja o trzavicama između Joška Lokasa i glumice. Nataša Janjić prvi će put reći sudbonosno ‘da’, dok će Joško u bračnu luku uploviti po drugi put. Par je i inače poznat po tome da odbija komentirati svoj privatni život, pa ni vjenčanje nije iznimka. Ne zna se koga je par uzeo za kumove, a pretpostavlja se da će mladenka odabrati vjenčanicu nekog domaćeg dizajnera koje često promovira. Ne čudi što je par svadbu odlučio napraviti baš na Silvestrovo jer nekoliko posljednjih godina upravo su oni radili neke od najboljih zagrebačkih dočeka Nove godine za prijatelje i kolege i o tim tulumima još se dugo pričalo. No, doček 2013. godine sigurno će biti onaj koji će se najviše pamtiti, barem kad su u pitanju mladenci. Vjenčanje je kruna njihove dugogodišnje veze koja je počela na snimanju serije “Mamutica” prije četiri godine dok je bivši televizijski voditelj i producent Joško Lokas još bio u braku i dok je njegova tadašnja supruga Ivana bila trudna s njihovim trećim djetetom.

Zaručili se prije ljeta

Vijest o zarukama para u javnost je procurila prije tri mjeseca, a navodno su se zaručili još prije ljeta, ubrzo nakon medijskih nagađanja da je njihovoj vezi došao kraj zbog navodnih financijskih problema. No, i tada se Nataša Janjić poigrala s medijima i na pitanje o vjenčanju kratko izjavila kako ne namjerava komentirati te ‘bajkice’. Zaruke su tako smatrane tek potvrdom ljubavi, ali nikako korakom do oltara. No, par je očito samo želio izbjeći medijsku pompu, pa je do zadnjeg trenutka u neizvjesnosti držao čak i uzvanike koji ni sada ne znaju sve detalje.

Od samog početka njihova je veza bila pod velikim povećalom javnosti, a oboje su se prije četiri godine, kad su snimljeni kako izmjenjuju nježnosti u Joškovu terencu u blizini Natašina stana u zagrebačkom naselju Trešnjevka, našli na udaru, Joško kao preljubnik, a Nataša kao razaračica brakova. Dugo je trebalo da ih u javnosti prihvate kao par, a svako malo pisalo se kako je ta ljubav gotova. Kad su uhvaćeni u preljubu, Joško je napustio obiteljski stan, unajmio podstanarski i dobio otkaz u zajedničkoj produkcijskoj kući Drugi plan koju je imao zajedno s Nebojšom Tarabom i bivšim šogorom Miodragom Silom i dugo nakon toga nije imao ozbiljnijih angažmana. Nataša je prije Joška bila u dugoj vezi s redateljem Antonijem Nuićem, a baš uoči premijere njihovog filma “Kenjac” procurila je vijest o vezi s Lokasom, pa su je kolege na svečanosti ignorirali. Jednako tako, ni Joško Lokas nije imao ozbiljnijih angažmana. Naravno, Nataša Janjić je izgubila ulogu inspektorice Martine koju je igrala u prvoj sezoni serije “Mamutica”, na kojoj je 11 godina stariji Joško radio kao izvršni producent. Ipak, ljubav glumice i voditelja je opstala unatoč nedaćama.

Nekoliko mjeseci nakon objave o vezi krenuli su u zajednički život i unajmili stan u Ilici, u blizini Natašina matičnog kazališta Gavella. Prvi javni izlazak kao par imali su na jednom drugom vjenčanju, onom glumca Gorana Navojca i koreografkinje Larise Lipovac na Visu. Malo-pomalo počelo ih se ozbiljno doživljavati kao par, a Joško Lokas bio je podrška svojoj dragoj Nataši na gotovo svim premijerama i događanjima vezanim uz njezin glumački posao. S vremenom, i Joškovo troje djece, 12-godišnja Noa, 6-godišnji Toma i sad 3,5-godišnji Jakov, koji se rodio kad je veza između Joška i Nataše već postala javna, počeli su redovito dolaziti na vikende kod oca i njegove odabranice.

Bilo je i nesuglasica

Što je njihova veza dulje trajala, sve se češće pisalo o nesuglasicama para, posebno zbog financijskih problema, a jedan od njih je i, navodna, visoka alimentacija koju markantni voditelj mjesečno plaća za troje djece. Definitivni kraj ljubavi u medijima je proglašen u svibnju ove godine. Par se uistinu nije neko vrijeme zajedno pojavljivao u javnosti, na telefonske pozive novinara nisu odgovarali, a baš u to vrijeme Nataša Janjić je snimala film “Skidanje” u Beogradu. Zli jezici tada su komentirali da nije ni čudo da ta veza nije opstala, no par ih je ušutkao već ovog ljeta kada se Joško pojavio na premijeri predstave Ivice Buljana “Adio, kauboju” u Splitu za koje je lijepa crvenokosa glumica dobila brojne pohvale. Zagrljaj zaljubljenog para i cvijeće koje je glumica dobila od svog dečka jasno su tada pokazali kako nema ni govora o kraju ljubavi niti odlaska sa zajedničke adrese.

Dapače, od sljedeće godine bit će gospodin i gospođa Lokas i dijeliti puno više od zajedničke adrese. Datum koji su odabrali za vjenčanje govori dosta u prilog zajedničkog držanja do tradicije i lijepih trenutaka koje su svake godine ponavljali u društvu prijatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:54