ŠUŠKA SE...

ŠVRLJAO SA SLAVNIM GLUMCEM Dečko ostavio Rickyja Martina zbog preljuba

 Reuters

Kratko prije Nove godine, Ricky Martin i Carlos Gonzalez Abella prekinuli su svoju dugogodišnju vezu. Iako su tvrdili da su se emotivno udaljili te da razlog prekida nije treća osoba, strani mediji otkrivaju da to i nije bilo baš tako.

Navodno je Ricky Martin varao svoju bolju polovicu s urugvajskim glumcem i voditeljem Federicom Diazom s kojim se u avanturu upustio 2012. godine.

Federico i Ricky upoznali su se šest godina ranije i između njih je odmah bilo privlačnosti. No, tek nekoliko godina kasnije slavni pjevač je slavnom glumcu komplimentirao na sjajnoj ulozi u jednoj sapunici i tu je krenuo njihov razgovor. Nakon toga su završili u Federicovom stanu.

'Uživali su u vinu, pričali o baletu i glazbi. Nakon toga su spavali, a Federico mi je rekao da je Ricky sjajan ljubavnik. Vidjeli su se i nekoliko puta nakon toga', otkrio je bliski izvor.

No, šuška se da je par prekinuo vezu upravo zbog Rickyjevih ljubavnih avantura koje mu Carlos nikako nije mogao oprostiti.

Iako su u vezi bili od 2008. godine, slavni latino glazbenik tek 2010. godine je otvoreno rekao kako je gay i to u tekstu objavljenom na svom blogu.

Kratko prije veze s Carlosom, Ricky je odlučio da želi biti otac pa je uz pomoć surogat majke dobio blizance.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:09