KAKAV TALENT

Studentica zadivila sve: Haljina od papira, folije i ljepila postala senzacija, hvali je i Vogue

‘Cijeli proces trajao je 6 dana, a radila sam i po 12 sati u komadu, svaki dan‘, kaže studentica koja stoji iza ovog neobičnog dizajna
haljina Karine Bondareve
 Karina Bondareva/FACEBOOK

Karini Bondarevoj (24), studentici modnog dizajna, pandemija koronavirusa i globalno "zaključavanje" koje je nastupilo zbog straha od zaraze, pokvarili su velike planove koje je imala za ovu 2020. godinu. Naime, Karinu je u travnju čekao posao modne asistentice slavnom stilistu Jasonu Rembertu na prestižnoj Met Gali u New Yorku, ali glamurozna večer je - otkazana.

No umjesto jadikovanja, ova talentirana studentica prihvatila je izazov koji je Billy Porter objavio na Instagramu i odlučila sudjelovati. Spomenuti izvođač, pjevač i glumac američkog kazališta Broadway pozvao je sve zainteresirane da "recikliraju" omiljenu haljinu s neke od prijašnjih Met Gala, a Karina je, koristeći samo crveni papir, foliju i ljepilo, ponovno stvorila raskošnu kreaciju koju je lani nosila reperica Cardi B.

- Cijeli proces trajao je šest dana, a radila sam i po 12 sati u komadu, svaki dan... Reakcije na moju haljinu bile su fantastične, javili su mi se i iz časopisa Vogue, ali i sam Billy Porter... Ovo što se meni dogodilo samo dokazuje da ima istine u izreci 'kad ti se jedna vrata zatvore, druga će se otvoriti' - izjavila je Karina, a prenosi BBC.

Inače, originalnu kreaciju koju je nosila Cardi B dizajnirao je Thom Browne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:30