PROCURILI NOVI DETALJI

'SPAVALA BIH S NJIM DA NAS NIJE ZAUSTAVILA POLICIJA' Rooneyjeva sponzoruša na internetu traži bogate muškarce, ali tvrdi da nije razaračica brakova

 
 TWITTER

Laura Simpson, djevojka koja se našla usred skandala nakon što je pijana tulumarila s nogometašem Wayneom Rooneyjem, čija supruga Coleen čeka četvrto dijete, u rodnoj Engleskoj prilično je poznata kao sponzoruša, a prljavi detalji iz njezina privatna života već danima zabavljaju tamošnju javnost.

Naime, čini se kako je 29-godišnja prsata brineta itekako aktivna na kontroverznoj internetskoj stranici za upoznavanje SeekingArrangement.com - ondje je u svome profilu objasnila kako traži muškarca koji "joj može priuštiti luksuz" - čak je napisala kako očekuje od partnera da na nju mjesečno potroši najmanje 6000 funti (oko 47.000 kuna).

- Radišna sam, ali i dobro organizirana pa uvijek nađem vremena za zabavu. Ne bojim se 'zaprljati', ali prvenstveno sam ipak lutkica koja se voli lijepo odjenuti, dobro jesti i putovati na egzotična mjesta. Omiljene destinacije su mi Dubai, Marbella i Ibiza. Trenutačno mi je najveća želja otići na grčki otok Mikonos - piše na Laurinu profilu na stranici SeekingArrangement.com, na kojoj mlade, zgodne djevojke besplatno nude svoje društvo starijim bogatim muškarcima.

TWITTER

Simpson, očito "gladna" medijske pažnje, otočkim medijima detaljno je opisala kako je upoznala Rooneyja i koliko daleko je bila spremna ići s njim.

- Dok smo bili u kafiću Symposium divio se mojim grudima. Govorio je kako jedva čeka 'staviti ruke na njih'. Prije nego što se lokal zatvorio, do mene je došao njegov prijatelj i rekao mi kako me Wayne želi odvesti na neko mjesto gdje ćemo biti sami. Prvo smo se taksijem odvezli do mojega prijatelja, a poslije je Rooney sjeo za volan moga auta jer sam ja bila prepijana za vožnju. Grlili smo se i ljubili. Jesam li htjela spavati s njim? Pa jesam. I mogla sam, samo da nas nije zaustavila policija. Da se razumijemo, nisam ja nikakva razaračica brakova. Slobodna sam djevojka i imam se pravo zabavljati s kime god hoću - izjavila je Laura, inače samohrana majka jednoga djeteta, a prenosi The Sun.

TWITTER

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:13