BEZ IZNENAĐENJA

Ricky Martin: Priznajem, gay sam i sretan sam zbog toga!

Slavni je latinoamerički pjevač na svojoj web stranici objavio da je homoseksualac jer je 'to shvatio tijekom pisanja memoara, a i sinovi su mu otvorili oči'
 Reuters

Ricky Martin , latinoamerička pjevačka super zvijezda koja je nekada žarila i palila pozornice, ali i srca mladih djevojaka diljem svijeta, na svojoj je internetskoj stranici otvoreno priznala da je gay.

- S ponosom mogu reći da sam vrlo sretan homoseksualac - napisao je Martin na svom blogu www.rickymartinmusic.com.

Dodao je kako je to upravo ono što treba 'pogotovo sada kada je otac dva predivna dječaka koji zrače pozitivnom energijom i čiji ga pogledi na svijet svaki dan nauče nešto novo.

- Nastaviti živjeti ovako kako sam živio do danas samo bi indirektno ugasilo žar s kojima su moja djeca rođena - objasnio je Martin.

Taj je 38-godišnji pjevač dvojicu sinova dobio preko surogat majke 2008. i za sada nije poznat njezin identitet kao ni datum rođenja djece.

O Martinovoj se seksualnoj orijentaciji dugo špekuliralo. Tijekom 2000. televizijska novinarka Barbara Walters nagovarala ga je da javno 'izađe iz ormara', no on ju je više puta odbio.

U svojoj je objavi, koja se na internetu pojavila u ponedjeljak, Martin ističe kako prije nekoliko mjeseci odlučio napisati memoare, a to ga je dovelo bliže onome što opisuje kao 'prekretnicu u životu'.

- Pišući o svome životu došao sam vrlo blizu svoje istine, a to je nešto vrijedno slavljenja - napominje Martin koji je svoju karijeru započeo u boy bendu Menudo nakon čega se odvaja kao solo umjetnik i u 90-im godinama prošlog stoljeća postaje teen idol u zemljama španjolskog govornog područja.

Objavljivanjem prvog albuma na engleskom 1999. po imenom 'Ricky Martin' s dva velika hita 'Livin' la Vida Loca' i 'She's All I Ever Had', Martin biva lansiran do zvjezdane slave u obje Amerike, ali i Europe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:09