DOBILA NAGRADU

PRIZNANJE GAY ZAJEDNICE JENNIFER LOPEZ 'Kad je riječ o braku, ja jednostavno vjerujem da je bitna samo ljubav'

Pjevačica Jennifer Lopez tijekom svoje karijere učinila je puno za gay zajednicu i zbog toga joj je ovog tjedna dodjeljena nagrada GLAAD Media Award za svoj rad.

Nagradu dobivaju umjetnici i medijski profesionalci koji su kroz svoj radi povećali vidljivost i razumijevanje prema lezbijskoj, gay, biseksualnoj i tranrodnoj zajednici.

Jennifer Lopez oduvijek u medijima zastupa pravo jednakosti na brak. 'Kad je riječ o gay braku, ja jednostavno vjerujem u ljubav. Vjerujem da kad se dvoje ljudi nađe i zaljubi, njih dvoje trebaju i biti zajedno i provesti cijeli život zajedno s jednakim pravima i privilegijama kao i svi', rekla je Jennifer.

Jennifer je veliki utjecaj imala i kad je pristala, za razliku od većine, producirati TV seriju 'The Fosters' koja se emitira na ABC-u, a govori o lezbijskom paru koji odgaja jedno biološko, jedno posvojeno i jedno udomljeno dijete.

'Kad govorimo o obitelji, bitna je samo ljubav i to je poruka koju je Jennifer podijelila s milijunima kroz rad na seriji 'The Fosters'', rekla je Sarah Kate Ellis, predsjednica GLAAD-a.

Osim Jennifer, nagradu su u prošlosti dobili i Josh Hutcherson, Janet Jackson, Drew Barrymoore, Antonio Banderas, Kristin Chenoweth, Whoopi Goldberg, Eric McCormack, Liza Minnelli, Sharon Stone te Elizabeth Taylor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 15:03