SIROVE STRASTI

POLICIJA IM UPALA NA PRVI SPOJ Glumački par o neugodnom iskustvu: 'Uperili su svjetiljke u nas i potjerali nas uz riječi: Nađite si hotelsku sobu'

 Profimedia, SIPA USA

Kurt Russell i Goldie Hawn upoznali su se početkom '80-ih, nakon što su oboje dobili uloge u romantičnoj drami 'Swing Shift'. Gostujući u televizijskom talk showu Harryja Connicka, holivudski veteran prisjetio se prvog spoja s atraktivnom kolegicom.

- Zbog filma sam morao usavršiti plesne korake pa sam pomislio kako bi bilo zgodno da Goldie, koja je već tada bila izvrsna plesačica, i ja odemo van, negdje gdje svira dobar swing, da mi malo pomogne s koreografijom... Nažalost, završili smo u klubu u kojem se ni ona ni ja nismo osjećali ugodno, ali nismo se htjeli tako rano rastati. Jednostavno mi je bilo super s njom - opisao je Russell svoje prvo druženje s Hawn.

Par je, dodaje, iste večeri odlučio skoknuti do Goldiene kuće, koja se tada renovirala.

- Zbog majstora smo doslovce morali provaliti u nju. Završili smo na katu i taman smo bili usred seksa kad su nam u sobu banuli policajci. Uperili su svjetiljke u nas i, nakon što su se uvjerili da nismo razbojnici, potjerali nas uz riječi - Radije si nađite hotelsku sobu - rekao je holivudski glumac. Par je na kraju to i napravio, a njihova ljubav traje i 34 godine poslije bizarnog prvog spoja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:41