ŠOK I NEVJERICA

'OTKUD SAD OVA, ŠTO HOĆE, ZAŠTO JE DOŠLA? SAMO SE NADAM DA NEĆE SPAVATI S NJIM!' Nova djevojka ušla u reality show i izbezumila stare kandidatkinje

 
Marko i Nives
 Nova TV

Nakon što je mama Merima Adnanu u igru ponovno vratila Tamaru, a mama Elanoris svome sinu Elvisu Nikolinu, jutro u kući Sandalića započelo je poprilično burno - za vrijeme doručka mama Ana pojavila se s novom djevojkom. Maria Nina Flanjek bila je u Adnanovu timu, no na nagovor mame Merime, Ana ju je uzela u tim svojega sina Marka. Dolazak nove konkurencije šokirao je djevojke, koje nisu mogle sakriti iznenađenje.

- Otkud sad ova, tko je ona, što radi tu, što hoće, zašto je došla? - zbunjena je bila Dragana, a Marija Folnožić je komentirala: "Samo se nadam da neće s njim spavati, to je sve“.

Nova TV
Marija

Zbunjenost i strah djevojaka primijetio je i Marko te priznao kako je posebno uživao u tom trenutku.

- Kad sam vidio izraze njihovih lica, kako su blenule, bio sam oduševljen. Taj moment bio mi je fantastičan - rekao je mami. Hoće li djevojke prihvatiti Mariju Ninu te kako će se Marko postaviti u novoj situaciji, ostaje nam za vidjeti.

Šokantno je bilo i kod Adnana, a novo neugodno iznenađenje ponovno mu je priredila Tamara odvevši mamu na estetski zahvat pomlađivanja.

- Adnan mi je rekao da sam umjetna, ali ne znam što mu to znači... Jedva čekam vidjeti kako će reagirati - izjavila je Tamara, koja se ovime željela odužiti mami Merimi za to što ju je vratila u show "Ženim sina?".

Iznenađenja su se nanizala i kod trećeg kandidata Elvisa. Nakon što mu je Nikolina na romantičnoj večeri rekla da je mamin sin, zbog nevremena mu je propao plan da ode na spoj sa Stankom, pa su se njih dvoje zatvorili u brodsku kabinu. Za razliku od njega, koji je zaključio kako u Stanku ima povjerenje i sigurnost, ona ipak nije pronašla neke međusobne sličnosti s Elvisom.

- Meni on u životu konkretno ne može ništa ponuditi, osim ljubavi i pažnje, a od ljubavi i pažnje se ne živi. Živi se od novca i ambicije, koje ja trenutačno ne vidim kod njega - istaknula je.

Kandidat Igor odlučio je djevojke odvesti kod sebe doma na tulum, a već sutradan požalio je zbog toga.

- Moram priznati da je dovođenje cura kući bila velika pogreška. Kad sam vidio ono ujutro - show! Kad bih vam rekao što se sve događalo, morao bih vas ubiti - priznao je Igor, kojega je najviše iz takta izbacilo to što je sam morao čistiti stan nakon burne noći, dok su djevojke ležale na kauču i oporavljale se.

- Zaflekani zidovi, strgani krevet, njihova nonšalantnost dok ja čistim i ne trzaju, to govori puno o njima - požalio se Igor. Djevojke su se jako dobro zabavile na tulumu, a Višnja je priznala kako je u jednom trenutku sve otišlo u krivome smjeru, dok je Hanny malo zasmetalo što je Igor "skakao" oko Josipe.

- Cijelu večer plešeš s njom, maziš je, onak' kak', kaj glumiš? - zaprepaštena je bila Hanny te naposljetku dodala: "Dalo bi se živjeti s Igorom, ali trebalo bi tu napraviti brdo korekcija. Ali da sam spremna, spremna sam boriti se za njega".

Zadavši Loredani, Višnji i Hanny zadatak da očiste stan te pripreme sve za roštilj, Igor je odlučio povesti Josipu u šetnju sa svojim psima te malo porazgovarati s njom.

- Josipa je jako inteligentna cura i pametno razmišlja, međutim, ima i jednu drugu stranu koja je totalno kontra svemu tome. Ne znam kako bih to nazvao, neću je nazvati vulgarnom, ali baš nije ni previše pristojna - istaknuo je Igor i zaključio: "Njoj erotika i pažnja drugih ljudi jednostavno odgovaraju i to je OK, nismo svi isti. Njoj to paše, meni ne paše. Nije mi jasna, ne mogu je svrstati negdje, kao da su dvije podvojene ličnosti u njoj".

Za razliku od njega, Josipa uopće ne dvoji. Kaže kako je Igor njezin tip muškarca te sa sigurnošću potvrđuje: "Mislim da bi mogli biti u vezi, a brak je samo pitanje vremena".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. studeni 2022 23:23