MOŽDA BUDE POLITIČAR?

OPROŠTAJNO PISMO FRUSTRIRANOG ALECA BALDWINA 'Povlačim se iz javnog života'

U opoštajnom pismu popljuvao je kolege, bivšu TV kuću, ali otkrio i da će možda postati političar!
Oscar-nominated actor Alec Baldwin poses upon arrival at the 3rd Annual Governors Awards in Hollywood on November 12, 2011 in southern California. AFP PHOTO / Frederic J. BROWN
 AFP

Glumac Alec Baldwin nakon niza sukoba s medijima koji su ga kritizirali zbog njegovih homofobnih izjava, ali i ispada bijesa, odlazi iz sfere javnog života.

U prilično dugačkom i opširnom pismu objavljenom na blogu Vulture, Alec je napisao zašto odlazi te iz svoje perspektive opisao događaje zbog kojih je posljednjih mjeseci doživljavan u negativnom svjetlu.

'Prezirem medije na način na koji nisam ni mislio da je moguće. Ovo je zadnji put da ću u američkim medijima otkriti nešto o svom privatnom životu', napisao je na početku svog teksta. Nakon toga je istaknuo kako nije imao homofobni ispad za koji je optužen u studenom prošle godine, kad ga je jedan fotograf optužio za to.

'Nisam homofob i neću se ispričati za nešto što nisam napravio. A i da jesam homofob, mislite da bih prisutnom novinaru TMZ-a dao još malo materijala da me izudaraju na svojoj stranici? Evo, ispričavam se i novinaru Daily Maila kojeg sam nazvao 'toksičnom malom kraljicom'', napisao je Alec.

Glumac kaže da više ne može živjeti u New Yorku te sad žudi za nečim što je prije prezirao, a to je život u Los Angelesu gdje je interakcija s drugim ljudima minimalna, a svi imućniji ljudi poput njega žive iza željezne ograde i dobro im je.

'Jednostavno ne mogu više živjeti u New Yorku. Sad žudim za svime onime što mi Los Angeles nudi. Minimalna komunikacija s javnošću, nekad sam to prezirao, ali i New York se promijenio', napisao je Alec.

No, nije propustio priliku da posljednji puta i kaže što misli o MSNBC-u, TV kući koja mu je zbog homofobnih izjava ukinula emisiju za koje je rekao da 'proizvode sr**a po cijeli dan', kao i da kaže što misli o Shiji LaBeoufu s kojim je radio na kazališnoj predstavi 'Siročad', gdje je Shia dobio otkaz mjesec dana prije premijere.

'LaBeouf sa sobom nosi, da se blago izrazim, zatvorski mentalitet gdje god se pojavi. Odmah možete vidjeti da se voli svađati. Jedan me dan napao pred svima i rekao mi je da ga usporavam, da ne znam svoje dijelove', tvrdi Alec te u svom pismu dodaje kako se i sam nudio producentu da mu da otkaz i ostavi LaBeoufa u predstavi, ali to se nije dogodilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 00:12