KRALJICA TALK SHOWA

Oprah pokrenula svoju TV mrežu s programom punim lifestyle i reality show emisija

Svoje reality show programe imat će zvijezda 'country' glazbe Shania Twain i bivša vojvotkinja od Yorka Sarah Ferguson,
 AFP PHOTO / Robyn Beck

Nakon 25 godina vlastitog showa, kraljica američke televizije Oprah Winfrey 1. siječnja 2011. godine službeno pokrenula vlastitu kablovsku televiziju "OWN", koja će 24 sata dnevno emitirati lifestyle emisije po uzoru na njezin show te različitee "reality show" programe. Oprah više neće nastupati svaki dan, već svega 2-3 puta tjedno.

Okosnicu programa " Oprah Winfrey Network ", koja je počela emitirati 1. siječnja u podne po mjesnom vremenu, trebali bi činiti "talk-show" programi televizijskih zvijezda koje je Oprah sam stvorila, kao što su Dr. Phil i Dr. Oz, te kulinarske i putopisne emisije Rachel Ray. Oprah Winfrey i Discovery Channel su u projekt TV mreže "OWN" uložili 189 milijuna dolara.

Svoje reality show programe imat će zvijezda 'country' glazbe Shania Twain i bivša vojvotkinja od Yorka Sarah Ferguson, a na programu mreže trebala bi biti i biografska emisija "Master Class".

Emitiranje TV mreže "OWN" počelo je s dokumentarnim programom o zbivanjima iza pozornice posljednje sezone Oprah Winfrey Showa, koji je 2010. napunio 25 godina emitiranja. Cjeloviti program počinje se emitirati u ponedjeljak 3. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. lipanj 2024 05:14