KELLY OSBOURNE

Od kokainske ovisnice do atraktivne spisateljice

Kelly Osbourne u nekoliko se navrata liječila od ovisnosti od lijekova, kokaina i alkohola

ZAGREB - Problematična kći rock legende Ozzyja Osbournea, Kelly Osbourne , u nekoliko tjedana koliko je bila natjecateljica američke verzije “Plesa sa zvijezdama”, uspjela se transformirati od zapuštene tinejdžerice, bivše kokainske ovisnice i nepopravljive partijanerice u atraktivnu 25-godišnjakinju koja je svojim zanimljivim stylingom oduševila sve prisutne na Tjednu mode u New Yorku.

Odjevena u vedru žutu haljinu na točkice, s umjerenim make-upom i smiješkom na licu, Kelly je pokazala novu stranu, potpuni odmak od namrgođene tinejdžerice stalno odjevene u crno koju su svi imali prilike vidjeti u popularnom reality showu o njezinoj obitelji “The Osbournes”, koji se prikazivao od 2002. do 2005. godine.

Napala novinarku

Upravo ta emisija, koja se počela snimati kada je Kelly imala 16 godina, bila je glavni razlog što je ona 2004. završila na rehabilitaciji zbog ovisnosti o lijekovima protiv bolova. Kelly je otkrila d je pritisak što cijeli dan, svaki dan milijuni gledatelja prate svaki njezin pokret jednostavno bio previše za nju.

Samo godinu dana nakon toga ponovno je završila u rehabilitacijskom centru u Kaliforniji zbog povratka starim navikama.

Prošle su četiri godine, Kelly je sve više partijala i sve dublje tonula u ovisnost o kokainu i alkoholu. Ponovno se, u siječnju 2009., vratila u kliniku za odvikavanje nakon što je na jednoj zabavi uhićena zbog napada na novinarku Zoe Griffin.

Treća u ‘Plesu sa zvijezdama’

Kelly je nakon mjesec dana izašla iz klinike, a ovaj put je čvrsto odlučila da se neće vratiti starim navikama, te je u rujnu izdala svoju prvu autobiografiju pod naslovom “Fierce”. Knjiga je postala bestseler, a Kelly je dobila mjesto u “Plesu sa zvijezdama” na kojem je u listopadu osvojila visoko treće mjesto. U međuvremenu se i zaručila za modela Lukea Worralla, te planira vjenčanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:02