O TOME SE VEĆ DUGO ŠUŠKA

NEVJEROJATAN TRAČ O SLAVNOJ PJEVAČICI Povukla se iz javnosti, nitko ju nije viđao, a njezin prijatelj tek sada je otkrio kako je izbjegavala fotografe

 
Taylor Swift
 Getty Images

Zayn Malik (25), bivši član popularnog englesko-irskog boy benda One Direction, dao je intervju za prosinački broj britanskog izdanja časopisa Vogue, u kojemu je, između ostaloga, istračao i američku kolegicu i prijateljicu Taylor Swift (28).

Naime, još prošle godine neki strani mediji objavili su bizarnu priču o pop princezi i njezinim metodama skrivanja od paparazza. Dok mnoge zvijezde biraju perike i glomazne sunčane naočale, čini se kako Taylor od radoznalih novinara i fotografa bježi u - kovčegu!

Ovaj nevjerojatan trač iscurio je u javnost nakon što su lani dva mišićava muškarca snimljena kako iz zgrade u njujorškom kvartu Manhattan, gdje Swift ima stan, iznose ogroman crni kovčeg u kojemu se navodno skrivala pjevačica, a sad ga je u intervjuu potvrdio i Zayn Malik.

- Uvijek to radi kad ne želi da je fotografiraju... Ona baš često putuje u kovčegu, doslovce - izjavio je Zayn, koji je s Taylor svojedobno surađivao na pjesmi "I Don't Want To Live Forever" koja se našla na soundtracku blockbustera "Pedeset nijansi mračniji", piše portal Rte.ie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:11