ZAŠTO JE PUKLA LJUBAV

'NE KRIVIM LINDU BEGONJU ZA PREKID S OLIVEROM FRLJIĆEM' Trbović o razlozima prekida

Televizijska zvijezda Daniela Trbović otkrila je neke detalje iz svoje bivše veze s redateljem Frljićem

Televizijska zvijezda Daniela Trbović, koju uskoro očekuje vođenje kviza o ulasku Hrvatske u Europsku Uniju, otkrila je neke detalje iz svoje bivše veze s redateljem Oliverom Frljićem.

Također je napomenula da za prekid s Frljićem ne krivi glumicu Lindu Begonju s kojom je redatelj ušao u vezu nakon nje. Naglasila je i da se s bivšim partnerom čula i nakon što su se razišli te kako se jedva čeka ponovno zaljubiti.

Čista u odnosima

- Oliver i ja znamo što je bilo između nas i koji su bili naši razlozi. Kao i svaki par, imali smo svoje uspone i padove, i tu nema neke velike drame. Vrlo sam čista u svim svojim odnosima. Unutra sam, ali kad mi više nije dobro - izlazim i kad nemam odstupnicu. To se odnosi na sve moje partnere - ispričala je Daniela Trbović.

Prijatelji i nakon ljubavi

Oliveru Frljiću, kako je ispričala, ništa ne zamjera, a čvrsto vjeruje i u prijateljstvo nakon ljubavi, što je nastojala održati sa svim bivšim partnerima.

- Sa svojim bivšim dečkima nikad nisam razmijenila teške riječi, bacala robu kroz prozor... Mislim da za sve postoji način. Ali kada nešto ne ide, ne ide - zaključila je poznata voditeljica i dodala da nakon prekida žena treba ugađati samoj sebi i uživati u onome što jest.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:21