ROMANSA U RIJECI

Mirza Džomba i Belma Hodžić se više ne skrivaju od fotoreportera

O njihovoj vezi šuška se već mjesecima, a navodno njihova veza traje od početka ljeta kada su viđeni na koncertu Zdravka Čolića
 Željko Šop/Cropix

RIJEKA - Sretna sam i zadovoljna i to je sve što ću vam reći. Razumijem interes medija za moj privatni život, tim više jer sam i sama novinarka, ali ostat ću dosljedna i svoju ću intimu nastojati sačuvati samo za sebe - kaže Belma Hodžić, voditeljica na RTL Televiziji, koju su fotografi jučer ujutro prvi put snimili kako na riječkom Korzu ispija kavu s dečkom Mirzom Džombom.

Između tridesetdvogodišnjeg rukometaša i osam godina mlađe atraktivne plavuše zaiskrilo je potkraj proljeća kada su se sticajem okolnosti našli u istom društvu u svojoj rodnoj Rijeci. No, ni tada nisu htjeli javno govoriti o svojim međusobnim simpatijama, a njihovi prijatelji kažu da su tako odlučili dok ne budu sigurni da je to što se zbiva među njima 'ono pravo'.

Vrijeme je prolazilo, a dvoje mladih sve više trenutaka provodilo je zajedno. Skupa su bili na opatijskom koncertu Zdravka Čolića u srpnju, a potom su nekoliko dana proveli na Mirzinoj jahti usidrenoj u Ičićima. Iako oboje rade u Zagrebu zbog poslovnih obaveza najčešće se, kažu njihovi prijatelji, viđaju vikendima u Rijeci.

Unatoč tome, oni koji ih znaju kažu da su savršen par. Mirza je unatoč sportskoj slavi, vele, ostao normalan, skroman i veliki zafrkant, a Belmi ga je privukao i sličan smisao za humor. Uz to, nije nepoznato da je Džomba ljubitelj plavuša, pa je tako prije Belme godinama bio u vezi s HTV-ovom vodite-ljicom Nevenom Rendeli. Što se Belme tiče, ona je prije godinu dana prekinula vezu s Riječaninom Antom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:06