ANA KUROBASA

GLAMUROZNI EDITORIJAL Djevojka Dinamova napadača u erotičnom hommageu Marlene Dietrich

U glamuroznoj maniri tridesetih i doba zlatnoga Hollywooda osvanula je u editorijalu Globusa 25-godišnja Ana Kurobasa, djevojka napadača Dinama i hrvatske reprezentacije Duje Čopa.

Pred kamerom fotografa Borisa Štajduhara kaštelanska manekenka i studentica Ekonomskog fakulteta u Splitu ostvarila je erotični hommage Marlene Dietrich i vremenu kada je glumačka i ikona stila snimala film “Shangai Express”, premda ljepotica među ženama i djevojkama Dinamovih nogometaša fizički ne podsjeća na Dietrich, već na seks-simbol pedesetih i šezdesetih Jayne Mansfield.

- Podražavam svoju djevojku u svemu i drago mi je što je uspješna u poslu - rekao nam je nakon izlaska editorijala svoje odabranice jedan od najboljih strijelaca Hrvatske nogometne lige.

Hrvatski reprezentativac i Ana Kurobasa svoju su vezu obznanili proljetos. Nekadašnja prva pratilja Miss Universe radi i u plesnoj školi u Kaštelima, učitelj je plesa djeci od četiri do sedam godina, a zbog manekenskog posla s kojim se bavi od osamnaeste godine često je i u Zagrebu, pa par uspješno funkcionira na relaciji Zagreb - Split.

- Teško je ponekad uskladiti obaveze i česta putovanja na koja oboje idemo, ali uvijek nađemo vremena jedno za drugo - kaže Duje Čop.

Ana Kurobasa prisutna je na modnim pistama, u reklamama, u glazbenim spotovima, pojavila se u Giulianovu spotu za pjesmu “Gdje smo mi”, a bila je i na naslovnici knjige o Jamesu Bondu. Njezina je ambicija da jednoga dana osnuje vlastitu modnu agenciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 17:36