VATRENA POTPORA

FOTO: SRODNE DUŠE NAŠIH NAJUSPJEŠNIJIH TENISAČA Otkrivamo koga ljube 'zlatni' Ivan Dodig, Marin Čilić i Mate Delić

 

Najdulji bračni status u našoj teniskoj reprezentaciji ima 33-godišnji Ivan Dodig iz Međugorja. On i supruga Maja 16. studenoga proslavili su petu godišnjicu braka. Dodig nerijetko ističe da mu je obitelj na prvome mjestu, a njegova najveća sreća su dvojica sinova, dvoipolgodišnji Josip i četverogodišnji Petar.

A Davis Cup prije deset godina, doduše u Dubrovniku, bio je sudbonosan za našeg proslavljenog tenisača Marina Čilića koji je ondje upoznao ljubav svog života, Kristinu Milković, koja je tamo radila kao hostesa. U nizu intervjua Čilić je naglašavao kako mu je najveća životna podrška upravo njegova Kristina, diplomirana psihologinja i politologinja, koja je gotovo uvijek bila na tribinama tijekom njegovih mečeva. Svoju su ljubav okrunili brakom krajem travnja ove godine na bajkovitom vjenčanju u Kristininu rodnom Cavtatu. Svadbeno slavlje održalo se u dubrovačkoj tvrđavi Revelin, gdje je mladencima pjevao Gibonni.

A samo nekoliko dana prije odlaska u Francusku, 17. studenoga, sudbonosno “da” izrekao je mladi splitski tenisač Mate Delić svojoj dugogodišnjoj djevojci Angeli Radnić. Vjenčanje je uveličao Petar Grašo, a među uzvanicima je bio i Goran Ivanišević sa suprugom Nives. Matin veliki prijatelj Borna Ćorić nije uspio stići na vjenčanje, ali Deliću je emotivnom porukom čestitao na društvenim mrežama.

INSTAGRAM
Mate Delić i Angela Radnić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:33