OBOŽAVATELJI NISU ODUŠEVLJENI

FOTO: POKAZALA GUZU PA DOBILA SASVIM NEOČEKIVANE REAKCIJE 'Vulgarno, jeftino i bez stila, baš kao i ta seljačka poruka kojom te osvojio novi dečko...'

 
 Getty Images

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez pozirali su proslavljenom fotografu Mariju Testinu za prosinačku naslovnicu časopisa Vanity Fair, a u ekskluzivnom intervjuu otkrili su dosad nepoznate detalje o njihovoj ljubavi.

Glumica i pjevačica prisjetila se kako je bejzbolašu, kojeg je prvi put vidjela na utakmici dok je još bila u braku s kolegom Marcom Anthonyjem, prišla u restoranu na Beverly Hillsu, nakon čega ju je on pozvao na večeru.

- Bila sam šutljiva i sramežljiva, a Alex nije prestajao pričati! Ni on ni ja zapravo nismo bili sigurni je li to bio pravi, službeni prvi spoj ili samo neformalno druženje. Nakon što sam negdje usred razgovora sasvim slučajno spomenula da sam slobodna, on je otišao u zahod i ondje mi natipkao poruku 'Je..no si zgodna'... U tom trenutku 'planula je vatra' između nas - rekla je Lopez.

Upravo tu kemiju i nevjerojatnu tjelesnu privlačnost između latino dive i bivšeg sportaša na fotografije je pokušao prenijeti Testino, a najviše reakcija i komentara izazvala je ona na kojoj je Rodriguez podignuo Jenniferinu haljinu i otkrio joj stražnjicu.

- Još se oporavljamo od spoznaje na kakvu seljačku i jadnu poruku je 'pala', a već nas je zabljesnula njezina pozadina... Ovo im nije trebalo... Izgledaju vulgarno, prostački, jeftino... Ova žena definitivno nema stila... Da, izgleda odlično za svojih 48 godina, ali već je i Bogu i vragu dosadila gurajući tu stražnjicu u prvi plan. Postaje napornija čak i od Kardashianki - samo su neki od komentara razočaranih fanova na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:03