KRALJICA OBLINA

FOTO: ODUZIMA DAH Beyonce na premijeru svog dokumentarca došla u pripijenoj haljini s dubokim dekolteom

Premijera dokumentarca 'Life Is But a Dream' održala se u New Yorku
 Mario Santoro/AdMedia/SIPA

Na premijeru svog novog dokumentarca 'Life Is But a Dream' Beyonce je došla u svjetlucavoj haljini Elieja Saaba i očarala sve prisutne.

U pripijenoj haljini s dubokim dekolteom, bež cipelama i ekstravagantnim naušnicama koje su visile na ušima, zasjala je na crvenom tepihu u New Yorku.

Slavna 31-godišnjakinja kazala je da je dokumentarac odlučila snimiti kako bi svojoj, sada 13-mjesečnoj kćeri Blue Ivy Carter dala snagu i inspiraciju u budućnosti i učinila ju ponosnom na svoje korjene.

- Nadam se da će vidjeti sve lijepe, ali i teške trenutke koji su prethodili njenom rođenju.

Pjevačica koja je nedavno nastupila ispred 100 milijuna ljudi na Superbowlu kazala je kako je bitno da zadrži mrvicu tajnovitosti.

- Osjetila sam da je vrijeme da ispričam svoju priču jer sam puno toga prošla i imam puno toga za proslaviti i podijeliti.

Gluma, režiranje i produciranje je, kaže, na nju imao terapeutski učinak i pomogao joj da 'zacijeli' neke pogreške koje je počinila u prošlosti.

- Osjećam se slobodnom. Kao da sam izliječena samo zato što sam snimila ovaj film. Naučila sam toliko o svom životu, gledala sam snimljene sate svojih postupaka i to je bilo nevjerojatno iskustvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 02:39