SAVJET GLUMICE

CAMERON DIAZ O INTIMNIM DIJELOVIMA TIJELA 'Nemojte se brijati dolje, uživajte u prirodnosti!'

 Instagram

Cameron Diaz nedavno je objavila svoju knjigu 'The Body Book'. U njoj je progovorila o održavanju intimnih dijelova tijela, štoviše tome je posvetila jedno cijelo poglavlje u knjizi. Zaključak svega je : 'Nemojte pratiti trendove, nemojte se brijati dolje'.

Glumica kaže kako je to stvar osobnog izbora, ali po njezinom mišljenju - prirodno je uvijek bolje. Za to ne navodi razloge u čuvanju zdravlja ili estetici već kaže: 'Možda ćete za 20 godina svoj dar nekome pokloniti tko će ga htjeti odmotati i uživati u njegovoj prirodnosti'.

Lijep 41-godišnja plavuša nije pobornica niti laserske epilacije koja je danas pravi hit koji obožavaju žene diljem svijeta - dugotrajno je i ne boli.

'To je samo trend, a to ludo! Možda se jedan dan probudite i požalite što nemate nikakav ukras dolje', kaže Cameron.

Iskusna 41-godišnjakinja u knjizi se obraća i mladim djevojkama kojima objašnjava kako sile gravitacije utječu na žensko tijelo te dodaje: 'Zar se stvarno jednog dana želite probuditi s potpuno golom vaginom?'

Podsjetimo, Cameron se novom knjigom pohvalila još prije mjesec dana kad je objavila vijest na Twitteru.

Tad je pozirala sa fotkom na kojoj nije imala ni trunke šminke na licu.

'Ovo je jedan od trenutaka na koje sam najponosnija. Objavila sam knjigu The Body Book. Napisala sam ovu knjigu za vas i vaše tijelo, već je možete naručiti', napisala je tad.

Projekt je to kojim je Cameron pokušala utjecati na mlade djevojke da zdravo žive i zdravo se hrane radi vlastitog zdravlja i što bolje budućnosti. Upravo iz tog razloga je 41-godišnja glumica objavila svoju fotografiju bez šminke na licu i poslužila kao primjer mladim curama.

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 00:08