KRITIKE JE POTIČU

BORNINE NEPRESUŠNE MUDROSTI 'Skromnost je grijeh, vaša sveta dužnost je da se ostvarite'

Bivša žena Luke Rajića prestala se baviti modom jer, kaže, neće njena suknja nikad biti veći hit od nje
 RTL

Borna Rajić (43) s četvoricom sinova, dva psa, mačkom i papagajem, živi u pariškoj vili staroj više od stotinu godina. Jedna od najbogatijih Hrvatica budi se oko devet sati, ali do podne ne izlazi iz kreveta. Kaže da živi bez plana.

- Ja smatram da je ono, što je po nekima - meni palo s neba, ustvari bio rezultat snage i volje i potrebe za opstankom. Ja ću reći ovako - ja sam svoju slobodu platila, rekla je Borna RTL-u.

Na komentar novinarke kako je sreća da si to može priuštiti, ne pritišću je krediti, radni odnos, Borna kaže kako je sve relativno.

- Ono što pritišće mene, ne pritišće vas. Svako ljudsko biće nosi svoj teret. Prema tome, Bog je dobar, smatra bivša supruga Luke Rajića.

Loši komentari joj ne smetaju nego su joj još veći poticaj.

- Mene to strašno stimulira. Ja sam u osnovi prije svega borac u krhkom ženskom tijelu, kaže Borna, kojoj bi najveća uvreda bila da je svima razumljiva i prihvatljiva.

Dodala je kako njezini sinovi na sve pozitivno reagiraju i ludo se zabavljaju.

Djecu uči živjeti po svojim pravilima. Ne podržava ni rasipnost ni tešku skromost.

- U svijetu postoji epidemija lažne skromnosti i to je patologija. Ali s druge strane, skromnost je i grijeh. Vi kao čovjek ste rođeni s potencijalima i vaša je sveta dužnost da ih ostvarite, kaže Borna.

Odustala je od poduzetništva i modom se više ne bavi.

- S vremenom sam shvatila nije bitna moja majica, kad sam ja tu najveći proizvod. Ja sam hit. Neće moja suknja nikad biti veći hit od Borne Rajić, zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 05:06