SEKS U RUKAVICAMA

BIVŠA ŽENA SVEĆENIKA OTKRILA NOVU FORMULU: KRŠĆANSKA EROTIKA 'Želim i druge 'osloboditi' takvih života'

DiShan Washington oduvijek je bila odgajana u kršćanskom duhu i živjela je Crkvu sve do jednog dana kada se njezin svijet raspao. Imala je 30 godina i njezin je brak upravo završio. U nedostatku svrhe života, DiShan se odlučila posvetiti višem cilju - pomoći kršćanima da se oslobode, a to postiže kroz pisanje knjiga i snimanje filmova koji se bave tako zvanom - kršćanskom erotikom.

U brak je ušla kada imala samo 17 godina. Udala se za pastora. I sama potječe iz obitelji u kojoj su muškarci generacijama bili pastori. Poštovala je stroga pravila crkve sve do 30 godine kada je svijet kojeg je poznavala cijeli život - završio.

Nakon 24 godine braka, napustila je supruga i krenula započela sasvim novo iskustvo.

Nije joj bilo lako odrastajući. Govorili su joj da je i nošenje tange grijeh. Danas je sasvim drugačija priča. Uči plesati na štangi te kroz knjige i filmove promovira seksualnu edukaciju, ispričala je DiShan za Vice.

I pogodila je zlatnu žilu. Njezine su knjige postali svjetski bestseleri. Prva, naslova "Diary of a Mad First Lady", na policama knjižara našla se 2010. godine, a DiShan iz sebe sada već ima četiri knige - "The Preacher's Wifey", "Let's Get It On" i "Diary of a Mad First Lady 2".

Napravila je i film s istom tematikom - "Let's Get It On".

I dok je ranije postojalo nekoliko mjesta gdje su kršćani mogli potražiti seksualnu inspiraciju, poput kršćanskih erotskih knjiga Michaela Scotta, ali i nekih svetih spisa, DiShan je uspjela u potpunosti prisvojiti ovaj žanr. Njezine knjige govore ozbiljnim glasom, bez gluposti, u potpunosti prihvaća žensku seksualnosti i svoje vjerovanje u moć otvorene komunikacije.

- Odrastajući u južnoj Alabami, postajanje piscem nije bio tradicionalan, a ni popularan odabir karijere. Ohrabrivali su me da nađem dobro plaćeni posao pa sam pisala kada sam stigla. No, ljubav prema pričanju priča me nikada nije napustila stoga sam se odlučila ozbiljno posvetiti tome - priča DiShan.

Kada joj na pamet pala ideja o kršćanskoj erotici, mislila je da je riječ o ludosti, no nije bilo tako. Oslobodila se i željela je sa svima podijeliti svoju priču.

Navodi kako joj nitko nikada nije pričao o seksu i vrlo je mala znala oko toga.

- Prvi puta kada sam sa suprugom imala oralni seks pomislila je kako ću završiti jer ću ovo sigurno ponoviti - navodi DiShane te dodaje kako nitko to nije smio znati jer je zajednica bila vrlo zatvorena.

Njezine su knjige namijenjene svima koji su 'zarobljeni' u životima kojeg je ona nekoć vodila. Govore im o stvarima koje im nitko nije rekao, a trebao je.

- Moje knjige mijenjaju njihove stavove, i njihove živote. Moja odluka je promijenila moj život. Previše ljudi ne uživa u seksu u potpunosti i to je prava šteta. Nadam se da će moje knjige i filmovi doprinijeti tome da se to konačno promijeni - zaključila je DiShan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 14:48