BIO JE JAKO LOŠE

BIO JE SPREMAN UMRIJETI Prince je prije šest mjeseci saznao da boluje od AIDS-a, a liječenje je odbio jer je mislio da će ga Bog izliječiti?

 Reuters

Tjedan dana nakon što je Prince pronađen mrtav, pojavili su se novi detalji oko mogućeg uzroka smrti. Dosad je bilo poznato da je prije nego što je preminuo bolovao od težeg oblika gripe, a pojavile su se i informacije da je to laž te da se predozirao.

No National Enquirer sada piše da je Prince prije šest mjeseci saznao da boluje od AIDS-a, a da se virusom HIV-a zarazio sredinom 90-ih. Kada je saznao dijagnozu navodno je odbio liječenje jer je smatrao da će ga Bog izliječiti.

- Doktori su mu rekli da mu je krvna slika izuzetno loša te da mu je temperatura tijela snižena - tvrdi izvor. Dodao je da je Prince prije smrti bio jako slab i dezorijentiran.

- Skoro uopće nije jeo, a kada bi i uspio nešto pojesti, nakon toga bi povraćao. Zadnjih dana lice mu je bilo žućkaste boje, koža na vratu mu je visila, a vrhovi prstiju bili su mu smeđe - žuti - rekao je.

Prince se tako već neko vrijeme pripremao na da će umrijeti. U trenutku smrti navodno je težio samo 36 kilograma. Kako tvrde strani mediji, glazbenik je bio ovisan o tabletama protiv bolova Percocet koje su pronađene pored njegova tijela. Prince je preminuo s 57 godina, a njegova smrt šokirala je glazbeni svijet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 00:08