BRUSSELS, BELGIUM - AUGUST 24: Youri Tielemans of Anderlecht in action during the Belgiun Jupilar League match between RSC Anderlecht and Waasland-Beveren at Constant Vanden Stock Stadium on August 24, 2014 in Brussels, Belgium. (Photo by Kaz Photography/Getty Images)
 Kaz Photography / Getty Images / 2014 Getty Images
VELIKI TALENT

Za njega se natječu Mourinho i Wenger: Mladi Belgijac golčinom pokazao i zašto!

Da priče o njegovu talentu nisu bez povoda, Tielemans je pokazao više puta, ali možda nikad toliko spektakularno kao na otvaranju nove sezone belgijske lige u nedjelju
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 27. srpanj 2015. 20:51

Belgijski veznjak Youri Tielemans je nogometaš budućnosti. Barem tako misle skauti Chelseaja, Arsenala i autori mega-popularne igrice Football Manager, o čemu smo već pisali.

Youri je punoljetan postao tek prije nepunih 3 mjeseca, a njegova cijena na Transfermarktu već iznosi nemalih 12 milijuna eura, za koje smo apsolutno sigurni da neće predstavljati ni polovicu, ako li i trećinu iznosa za koji će na kraju napustiti matični Anderlecht.

Za belgijski klub, u kojem je proveo cijelu dosadašnju karijeru ubilježio je već 83 nastupa te zabio 10 golova, a 2013. godine postao je najmlađi igrač koji je nastupio u Ligi prvaka.

Da priče o njegovu talentu nisu bez povoda, pokazao je više puta, ali možda nikad toliko spektakularno kao na otvaranju nove sezone belgijske lige u nedjelju. Anderlecht je igrao s Waasland-Beveren i rezultat je do 92. minute bio izjednačen kad je Tielemans uzeo loptu na sredini terena i s tridesetak metara topovskim udarcem probušio golmana suparničke momčadi za pobjedu Anderlechta.

Za cijeli dijapazon Yourijevih vještina i poteza pogledajte video ispod! Mourinho sigurno već trlja ruke...

Linker
10. svibanj 2024 13:50