Screenshot: Youtube
ODUŠEVILI TWITTER

'Vaš novi stadion izgleda kao WC školjka': Podbadanje ljutih rivala doseglo novu razinu

Iz kluba su ponosno objavili kako će novo zdanje biti gotovo do početka 2018/2019. sezone te će imati mjesta za 61 000 gledatelja, što je veliki pomak u odnosu na sadašnjih 36 000
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 09. srpanj 2015. 19:09

Tottenham je u srijedu službeno objavio planove za novi stadion na White Hart Laneu. O novom stadionu Spursa pričalo se već godinama, ali su pravne zavrzlame stajale na putu ambicioznog projekta.

Kad je sve napokon riješeno, iz kluba su ponosno objavili kako će novo zdanje biti gotovo do početka 2018/2019. sezone te će imati mjesta za 61 000 gledatelja, što je veliki pomak u odnosu na sadašnjih 36 000. Štoviše, stadion će se ponositi najvećom tribinom u Premiershipu, koja bi trebala primati čak 17 000 ljudi (pretpostavljamo da riječ 'stand' u ovom slučaju isključuje tribine koja više etaža).

Plan je oduševio i ljude 'preko bare' pa je tako NFL liga potpisala ugovor sa Spursima po kojem će neke od utakmica američkog nogometa igrati na njihovom stadionu.

No, nisu svi oduševljeni novim stadionom. Navijači ljutih rivala iz sjevernog Londona, Arsenala, već su krenuli s pošalicama na račun ultra-modernog zdanja. Prvo im je u oko pao kapacitet koji je prigodno veći od njihovog Emirates stadiona za točno tisuću mjesta te su shodno tome krenule teorije o dugogodišnjim kompleksima koje Spursi gaje prema uspješnijim Topnicima.

Mnogo zabavnija zafrkancija tiče se izgleda stadiona - naime, iz ptičje perspektive stadion pomalo podsjeća na rub wc-školjke, što je, naravno, izazvalo poplavu duhovitih komentara na Twitteru. Pogledajte sliku i prosudite sami!

Related content

Linker
10. svibanj 2024 10:57