Novak Đoković

 OSCAR BARROSO Dppi Via Afp
HOĆE LI IGRATI ILI NE?

Srbi su ovu odluku Novaka Đokovića čekali do zadnje minute: ‘Ništa nismo znali ranije, rekao nam je...‘

‘Nije isto kada u momčadi imaš najboljeg na svijetu i kada ga nemaš‘, rekao je Dušan Lajović.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. prosinac 2021. 10:37

Hoće igrati, neće igrati. Dolazi, ne dolazi. Cijepio se, nije se cijepio. Sve su to natpisi koji se u posljednje vrijeme vezuju uz Novaka Đokovića i Australian Open. Osvajač 20 Grand Slam turnira i pretendent na to da postane najbolji tenisač svih vremena, zasad je sigurno, neće igrati na ATP kupu koji će započeti s prvim danom nove kalendarske godine u Sydneyju.

Da prvi tenisač na svjetskoj rang-ljestvici neće nastupiti za Srbiju na tome natjecanju otkrio je kolega iz reprezentacije Dušan Lajović.

- Saznali smo prije dan i pol, ništa nismo znali ranije, a čekali smo doslovce do zadnjih minuta da vidimo hoćemo li ga imati u Sydneyju ili ne. Novak nam je samo rekao da neće doći na ATP kup i da će pokušati doći na Australian Open. Nije precizirao dolazi li na AO ili ne, mi isto čekamo njegovu odluku - rekao je Lajović australskim medijima.

Srbiju će tako na ATP kupu predstavljati Filip Krajinović, Dušan Lajović, Matej Sabanov, Nikola Ćaćić i Nikola Milojević.

- Nije isto kada imaš najboljeg na svijetu u momčadi i kada ga nemaš. To je velika razlika. Kad je on s nama, svi su pogledi upereni u njega, on je taj koji pokušava gurati naprijed cijelu momčad - kaže Lajović.

Linker
22. svibanj 2024 08:07