Andreea Prisacariu

 SCREENSHOT/INSTAGRAM (ANDREEA PRISACARIU)
‘SAD SAM NA 50-50‘

Rumunjska tenisačica poznata po tetovažama obožava Srbiju i Đokovića: ‘Beograde, moje srce pripada tebi‘

Andreea Prisacariu još uvijek se nije probila u Top 300, ali zato je sve poznatija na društvenim mrežama
Piše: SNObjavljeno: 24. ožujak 2024. 22:30

Rumunjska tenisačica Andreea Prisacariu 318. je igračica svijeta na WTA ljestvici i do ovog trenutka nije uspjela ostvariti neki zapaženiji rezultat u karijeri. Ipak, poznatija je po aktivnostima na društvenim mrežama nego po uspjesima na terenu.

Zgodna Rumunjka ima tijelo ukrašeno mnogim tetovažama koje privlače pažnju gdje god da krene, a poznato je da je osim rodne joj zemlje zaljubljena u Srbiju.

Svaki slobodni trenutak koristi za noćni život u Beogradu, ali također voli posjećivati sportske događaje. Nedavno je prisustvovala derbiju između Crvene zvezde i Partizana, a odavno je poznato da je velika navijačica Novaka Đokovića i to često ističe na društvenim mrežama.

- Nisam se još odlučila za koga ću navijati, sada sam na 50-50. Hvala Beograde, moje srce pripada tebi - poručila je tenisačica.

Kao što smo već spomenuli, na sportskom joj planu ne ide toliko dobro. Najbolji plasman u karijeri joj je 304. pozicija, a uglavnom igra ITF turnire. Osvojila je pet titula u devet finala, dok se može pohvaliti nešto boljom igrom u parovima gdje je osvojila devet turnira u 12 finala.

Linker
24. ožujak 2024 22:31