Goran IVanišević i Novak Đoković

 ANTOINE COUVERCELLE/PANORAMIC/PROFIMEDIA Antoine Couvercelle/panoramic/profimedia
REAKCIJE IZ SUSJEDSTVA

Evo kako su u Srbiji doživjeli razlaz legendi: ‘Đoković je morao nešto promijeniti, vidjelo se da nema kemije‘

Posljednji zajednički turnir odradili su u Indian Wellsu, nakon čega je Đoković odlučio uzeti stanku
Piše: SNObjavljeno: 27. ožujak 2024. 10:34

Teniskim svijetom odjeknula je vijest da su Novak Đoković i Goran Ivanišević raskinuli suradnju. Nakon gotovo pet godina zajedničkog rada, devet osvojenih Grand Slamova i još gomile drugih titula, raspao se najuspješniji igračko-trenerski dvojac na Touru o čemu možete čitati OVDJE.

Posljednji zajednički turnir odradili su u Indian Wellsu, nakon čega je Đoković odlučio uzeti dužu stanku, preskočiti Masters u Miamiju i fokusirati se na pripreme za zemlju, a očito je donio i neke odluke vezano uz svoj tim, što naglašavaju i srpski mediji.

"U svakom slučaju, nemoguće je ne prenijeti iskreno žaljenje poznavatelja tenisa širom svijeta što je do ovog razlaza među prijateljima i poštovateljima međusobnog teniskog lika i dijela došlo baš u ovom trenutku", piše Kurir.

"Vidjelo se u posljednje vrijeme da nema kemije u timu, da Nole stalno viče na svoj tim, a posebno na Gorana koji je bio poprilično ravnodušan. Nije lijepo izgledalo kada se gleda sa strane, a vjerojatno je došlo do zasićenja između članova tima te je Đoković morao nešto promijeniti", stoji na Sportalu.

"Prvi reket svijeta raskinuo je suradnju s Goranom Ivaniševićem i šokirao sportski svijet", stoji na Informeru.

"Nije poznato zašto se Novak odlučio na ovaj potez, niti je bilo indikacija da će doći do rastanka. Ostaje vidjeti kakvu će odluku donijeti (u vezi novog trenera) i zašto se odlučio na ovaj potez", javlja Alo.

"Moglo se zaključiti da se suradnja bliži kraju poslije priča o ‘nezadovoljstvu Novaka radom tima‘ u posljednjih nekoliko mjeseci, a dolazak u Beograd bez glavnog trenera - i rad s (Nenadom) Zimonjićem - brzo su odgonetnuti", piše Mondo.

Linker
23. travanj 2024 04:17