JOHN WALTON/PA IMAGES/PROFIMEDIA John Walton/pa Images/profimedia
ZANIMLJIV DETALJ

Đoković u 1 sat ujutro oglasio alarm u Wimbledonu, Ivanišević rješavao problem, bivši šampion otkrio što se dogodilo

Nakon meča i sam Đoković je priznao kako se na mahove osjećao jadno na servisu Hurkacza
Piše: SNObjavljeno: 12. srpanj 2023. 10:17

Zanimljiv detalj o Novaku Đokoviću otkrio je Pat Cash, osvajač Wimbledona iz 1987. godine. On je otkrio kako je Đokovićev trener Goran Ivanišević zatražio videosnimku meča protiv Poljaka Huberta Hurkacza u 3 sata ujutro.

Đoković je savladao Poljaka 7:6, 7:6, 5:7, 6:4 nakon meča koji se protegnuo u dva dana zbog policijskog sata, ali je bio nezadovoljan jer se Poljak pokazao jako ‘tvrdim orahom‘, zabio je i čak 33 asa. Nakon meča i sam Đoković je priznao kako se na mahove osjećao jadno na servisu Hurkacza.

- Jedan čovjek zadužen za statistiku rekao mu je da su u 3 sata ujutro dobili poruku od Gorana u kojoj je rekao: ‘Želimo sve reprize returna jer nije dobro vraćao servise. Dajte nam snimke svih vraćenih i nevraćenih servisa. Možete li mi ih poslati? U 1 sat ujutro, a meč je ionako završio kasno‘, čudio se Cash.

Ivanišević je zatražio videosnimke u pauzi između prve i druge faze meča u trenucima dok je Đoković vodio 2:0 u setovima. Oba je seta dobio u tie-breaku i dotad nije oduzeo Hurkaczu servis. Kada je meč nastavljen drugi dan Poljak je uzeo treći set, ali je u četvrtom Đoković prvi i jedni put napravio break i stigao do pobjede. Potom je pobijedio Andreja Rubljova u četvrtfinalu i za finale će igrati protiv Talijana Jannika Sinnera.

Linker
07. svibanj 2024 10:27