OSCAR BARROSO Dppi Via Afp
POSLJEDNJI POKUŠAJ

Đoković neće biti odmah deportiran!? Otac Srđan izvan sebe: ‘Cijela Srbija neka izađe na ulice!‘

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, komentirao je odluku da se njegovog sina ne pusti u Australiju
Piše: SNObjavljeno: 05. siječanj 2022. 23:26

"Deportacija. Ne puštaju ga u taj užas! Naš ponos naš Novak se vraća", prenosi Sportski žurnal riječi Srđana Đokovića nakon što je najboljem tenisaču svijeta nakon sedam sati provedenih na aerodromu odbijena viza za ulazak u Australiju.

"Neka cijela Srbija izađe na ulicu da dočeka Novaka", prenosi Informer riječi Đokovićeva oca.

Iako je odlučeno da je Đokoviću odbijena viza i da mora napustiti Australiju, pojavila se IPAK mogućnost da do toga ne dođe.

Naime, novinar Paul Sakkal lansirao je informaciju da je je na cijelu situaciju reagirala australska vlada i da postoji mogućnost da Đoković ipak neće morati napustiti Australiju i da mu bude ponuđen neki vladin smještaj ili karantena u sklopu samog aerodroma dok se ne donese konačna odluka na žalbu koju su uložili tenisačevi odvjetnici.

O cijelom se slučaju Đoković oglasio legendarni Rod Laver, bivši svjetski broj 1.

"Mislim da bi ovo moglo biti ružno. Ljudi iz Victorije žele vidjeti Novaka kako igra i kako se natječe, a isto tako postoji ispravan i neispravan način. Ako postoji dobar razlog zašto je Novak ovako postupio i tražio izuzeće, onda bismo mi trebali znati za to. Da, velik si igrač i osvojio si puno toga, tako da razlog nije fizičke naravi. Reci nam Novače, u čemu je problem", rekao je Laver za Herald Sun.

Linker
08. lipanj 2024 23:56