OSCAR DEL POZO Afp
TEŽAK PROTIVNIK

Video: Krvario i svađao se s publikom: ‘Ma samo nastavite‘! Evo što je radila najveća prijetnja Hrvatskoj

‘Hrvatska ima najbolji par na svijetu i zato moramo pokušati dovršiti posao u pojedinačnim mečevima‘
Piše: Vedran BožičevićObjavljeno: 04. prosinac 2021. 17:21

Ruska reprezentacija lakoćom je izborila finale Davis Cupa u kojem će sutra od 16 sati igrati protiv Hrvatske. Rusi su u polufinalu završili posao protiv Njemačke, u čijem sastavu nema Alexandra Zvereva, za manje od dva sata čiste igre.

Najprije je Andrej Rubljov pobijedio Dominika Köpfera, prepustivši mu samo četiri gema, a onda je Danil Medvedjev, koji je tijekom meča imao problema s krvarenjem iz nosa, u još jednoj nadahnutoj partiji nadigrao Jan-Lennarda Struffa sa 6:4, 6:4.

Prgavi Medvedjev je u svome stilu nakon posljednjeg poena krenuo gestikulirati prema gledateljima, sugerirajući im da se utišaju, za što je "nagrađen" još jačim zvižducima koji su se nastavili i kada je krenuo davati izjavu. Nije ga to ni najmanje omelo, štoviše iskoristio je to za novo podbadanje domaće publike.

image
PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp

- Sretan sam što smo u finalu, iza nas su dva nevjerojatna tjedna, a posebno blistav trenutak je bila pobjeda protiv Španjolske. Slavili smo u svlačionici jer poseban je osjećaj pobijediti domaćina. Stvarno sam sretan zbog toga - ispalio je Medvedjev nakon čega su zvižduci u Madrid Areni postali zaglušujući.

>>> OVDJE Pogledajte što je radio Medvedjev!

No, nije se osebujni Rus zaustavio samo na tome.

- Ljudi jednostavno ne znaju što učiniti da počnem gubiti. Trebali bi početi navijati za mene. I zato im poručujem, samo nastavite sa zvižducima, a ja ću nastaviti pobjeđivati.

Uslijed tog obračunavanja s publikom Medvedjev je ipak posvetio dvije rečenice i Hrvatskoj.

- Neće nam biti lako jer Hrvatska ima najbolji par na svijetu i zato moramo pokušati dovršiti posao u pojedinačnim mečevima. Bit će zabavno.

Linker
26. travanj 2024 06:02