MATTHEW STOCKMAN Afp
NOVI PEH

Borna Ćorić u zadnji čas otkazao Seul, doznali smo o kakvoj se ozljedi radi i kad se vraća

Nastup u Tokiju, gdje se sljedeći tjedan igra turnir iz serije 500, ne bi trebao biti pod upitnikom
Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 26. rujan 2022. 11:21

Premda je jutros trebao otvoriti nastup na ATP 250 turniru u Seulu, Borna Ćorić ovaj će tjedan odmarati. Razlog je izvrnuće gležnja zbog kojeg je 26. igrač svijeta u zadnji trenutak otkazao nastup na prvoj od dvije postaje dalekoistočne turneje.

Pehovi su kod Ćorića već uobičajena stvar, ali ozljeda, kako saznajemo, ipak nije teže prirode, što znači da bi sljedeći tjedan trebao igrati u Tokiju. U japanskoj prijestolnici ulozi će biti veći, radi se o turniru iz serije 500, a o konkurenciji dovoljno govori podatak da Zagrepčanin neće biti među nositeljima. Nastup su prijavili Ruud, Norrie, Fritz, Tiafoe, Kyrgios…

Umjesto Ćorića, u glavni je ždrijeb Seula kao "lucky loser" upao Japanac Moriya, ali tamo se nije dugo zadržao. Moldavac Radu Albot izbacio ga je u dva seta.

Marin Čilić ovaj tjedan nastupa u Tel Avivu, gdje se kao drugi nositelj nalazi na suprotnoj strani ždrijeba od Novaka Đokovića. U prvom kolu je slobodan, a suparnik u osmini finala bit će mu pobjednik današnjeg meča između Thiema i Đerea.

Linker
19. travanj 2024 08:47