Kilde u društvu djevojke Mikaele Shiffrin u bolnici u Bernu

 Instagram
JAVIO SE IZ BOLNICE

Pogledajte kako Norvežanin izgleda nakon brutalnog pada: ‘Iščašio je rame, zadobio posjekotinu, pun je modrica...‘

‘Ovaj sport zna biti brutalan, ali ja ga i dalje volim‘, poručio je Kilde
Piše: Renata BeluhanObjavljeno: 14. siječanj 2024. 11:35

Pad Aleksandera Aamodta Kildea pri kraju 4,2 kilometra dugačkog spusta na čuvenoj stazi Lauberhorn u Wengenu bio je brutalan. Činjenica da je bio pri svijesti tijekom ukazivanja pomoći bila je dobra vijest, krv na stazi u kombinaciji s neslužbenom informacijom koja se proširila kako je pretrpio otvoreni prijelom kosti desne noge definitivno nije, pogotovo što tijekom subote popodne i navečer nije bilo službene informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

Srećom, subotnje iznimno ružne slike s Lauberhorna zamijenjene su u nedjelju ujutro dobrim vijestima iz Berna. Zapravo, jako dobrim s obzirom na to kako je izgledao pad Norvežanina:

- Aleksander je iščašio rame i zadobio posjekotinu na listu. Nema prijeloma, ali ima puno modrica i ogrebotina. U dobrim je rukama u Bernu - izvijestio je Marc Jacob Strauss, liječnik norveške reprezentacije i dodao kako je Kilde u subotu operiran u Bernu.

image

Kilde u društvu djevojke Mikaele Shiffrin u bolnici u Bernu

Instagram

U nedjelju prijepodne i sam Kilde se javio objavom na društvenim mrežama i priložio dvije fotografije iz bolničke sobe u društvu djevojke, velike Mikaele Shiffrin, koja je ovaj vikend odlučila propustiti tri ženske utrke u brzim disciplinama u Zauchenseeu.

- Ovdje sam i o meni se brine jedna i jedina Mikaela Shiffrin. Pokrpan sam. Puno hvala na svim porukama. Zahvalan sam na svim riječima ljubavi i podrške. Ovaj sport zna biti brutalan, ali ja ga i dalje volim - napisao je Norvežanin i dodao kako će se kasnije javiti s širom objavom.

U svakom slučaju, prošao je mnogo, mnogo bolje nego što se očekivalo s obzirom na težinu pada.

Linker
16. svibanj 2024 11:37