ANTE CIZMIC Cropix
ZABIO SEDAM KOMADA

Odlična vijest za Hrvatsku i novog izbornika: Nakon duže pauze vratio se jedan od naših najjačih aduta

Ima i jedna loša. U dresu Melsungena nije bilo Mandića, a neće ga biti ni u dresu reprezentacije u Hannoveru
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 09. ožujak 2024. 15:03

Odlična vijest za Hrvatsku i izbornika Dagura Sigurðssona uoči kvalifikacijskog turnira za OI u Hannoveru. Rukometu se nakon dugog odsustva zbog ozljede ramena vratio Ivan Martinović. Svu posljednju utakmicu prije stanke odigrao je protiv Austrije na Euru, a sada bi se kako stvari stoje protiv Austrije trebao vratiti u tim.

Bilo je ključno može li on to, pa je jako važno bilo hoće li se i na koji način pojaviti u dresu Melsungena na utakmici Bundeslige u petak u Balingenu. Pojavio se, odigrao dobru utakmicu, zabio 7 komada, Melsungen je pobijedio 25:22 i drži petu, europski vrijednu poziciju, na tablici Bundeslige. Tu treba dodati da je u dresu Balingena odličnu utakmicu odigrao Filip Vistorop koji će se kao i Martinović priključiti reprezentaciji u akciji Hannover.

image
ANTE CIZMIC Cropix

Sada lijevo imamo trojku Martinović – Klarica Maraš, a na sredini čak četvoricu Duvnjak Karačić Cindrić – Vistorop. Loša vijest je da u dresu Melsungena zbog ozljede nije bilo Davida Mandića, a neće ga biti ni u dresu reprezentacije u Hannoveru. To je već učestalo preskakanje natjecanja zbog ozljeda i nije dobro…

Linker
04. travanj 2024 01:51